Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość nowa97

dom rozpusty

Polecane posty

Gość gość
Przygłupi,ślepy i co ty tu grasz De poza tym za farsę? Serio,myślałam,że ten team trochę jest rozumniejszy.

Gość gość
Pies buda! Czy tu jest choć jeden facet,ale taki,co nie musi się wspierać awatarem z sieci?Taki konkretny,potrafiący słowem rozpalić?Taki,który by tu jak magnes przyciągał?

Gość Przytoczyłaś pełne wypowiedzi i czego ma to dowieść, bo nie rozumiem?:)

Gość Najszybszy w mieście
to chyba ja tylko z tym rozpalaniem może być cięźko, bo zapalniczkę zgubiłem:O

Cześć Najszybszy a ty jakie masz libido? Jesteś prawdziwym Góralem Bieszczadzkim czy metroseksualną c**a z którą kobiety nie uprawiają seksu?

Gość Dopisz do "gosc" jakiś wyznacznik, po którym będzie wiadomo, że to Ty się wypowiadasz, bo jest lekkie zamieszanie. Może "gość spamerka"? Bo i tak się zwracają do Ciebie w ten sposób.:)

Gość gość
Yyyyy?:-( Dobra spróbuję. Ty gość De sprowokowałeś mnie zupełnie świadomie,bym tu przyszła,czego dowodem jest przytoczona cała rozmowa,a nie jakieś ścinki,którymi tu sobie chciałeś posprzątać. Dno rozumiesz?Do tego ortografia tragiczna.Skończyłeś choć podstawówkę?

Gość gość
Tak.Ja to całe zło.Chodzę za tobą i za całą resztą od rana do nocy. Forum nie wymaga logowania,więc się wal.:-D Bez piany,z radością to piszę.

ja mam takie czerwone to libido, ale chyba je sprzedam 😴 i kupie sobie nowsze 😴

@Wilk1946 podszyw "Wilk 1946 dziś Cześć Najszybszy a ty jakie masz libido? Jesteś prawdziwym Góralem Bieszczadzkim czy metroseksualną c**a z którą kobiety nie uprawiają seksu? " Jeszcze kochany musialbys podrobic historie nicka a to juz nie mozliwe kazdy moze porownac twoja i Wilka ty masz jeden temat na koncie a Wilk cale mnostwo i prawie 9000 wpisow:) I co leszczyku myslisz ze ktos sie nabierze :) ???

Gość gość
Naju jesteś przesłodkim Osiołkiem z Kubusia Puchatka,ale to faktycznie nie o tobie.👄

do @Najszybszy Widze ze wstydzisz sie kobiet, moze to jakis uraz z dziecinstwa? Pewnie nie wiesz ale Ja jestem trenerem sportow walk i wiem wszystko o zaburzeniach seksualnych. Jak chcesz Wilk moze zostac twoim kumplem i popracowac troche nad twoim wewnetrznym samcem alfa.

że co?:O

do gosc 19.04 A tobie mowie jasno w*********j!!!!!!!!!!!! Przychodzisz tu na krzywy ryj i nikt cie tu nie chce:)

Gość W krórym miejscu tej rozmowy jest zaproszenie do przyjścia tutaj, bo nie bardzo przypominam sobie, bym Ciebie zapraszał? Oficjalnego nie ma, ale też nie ma wypowiedzi, która miałaby Cię sprowokować do przyjscia tutaj. I bardzo bym prosił o wskazanie moich błędów ortograficznych, bo tak bezpodstawnie, to już nie jednej osobie zarzucałaś niepoprawne pisanie.