Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks analny

Polecane posty

Gość gość

Hej mam pytanie jak to jest podczas seksu analnego ? Ponieważ troche się boje pierwszego razu , jakie były wasze odczucia ?

Gość gość
Mega przyjemne, szybszy wytrysk niz w przypadku seksu klasycznego no i zapobiega rakowi prostaty to wiadomo :) oczywiscie lewatywka dla partnerki przed, mnie podnieca ju jak robi mi ją partner woda plus mydełko i jest polecana bo usuwa wszystkie syfy z jelita :)

Gość gość
A po co lewatywa ? Przecież najlepszy w tym jest smród odchodów i ta lepka miękkość g****a, w które wbija się pałkę. Dlatego kobiety sobie cenią przy zaparciach.

Gość gość
Lewatywa z mydła? Porabalo kogos chyba :D na poczatku troche boli ale potem jest bardzo fajnie tylko trzeba się rozluźnić

Gość gość
Z mydła jest najlepsza bo najwiecej syfu usuwa

Gość gość
Nie rozumiem jak mozna uprawiqd sex analny abez pewnosci ze jest czysto, zawsze robie lewatywe nie ma dla m ie sexy w tylek na spontanie, w zyciu... wiem ze w odbycie kal jest tylko zqraz przed wyproznieniem, zdowo sie odzywiam regularnje wyprozniam ale mimo wszystko, nie bylaby to dla mnie przyjemnosc jakby tam nagle cos "wylecialo"