Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stalkuje od pewnego czasu bogusie siedlecka

Polecane posty

Gość gość

już prawie mam jej adres,dokładny opublikuje na kafe niebawem,nie trudno ja śledzić sami wiecie jak jest,wystarczy chodzić dużo po bielanach albo wiedzieć gdzie robi zakupy ehehehe robie też dochodzenie w którym kościele bedzię ten cyrk tzn ślub.ale zbita.bogusiu ide po ciebieeee

Gość gość
w ktorym kosciele male miki :D na insta tez nie problem foty wyczaic kretynka kiedys filmik krecila a w tle tabliczka z ulica i nr budynku to spasiony p***b na resorach :D

Gość gość
mam przyszywaną babcie, mieszka całe życie na bielansach, mówi, że widuje od paru miesięcy w swojej okolicy bardzo często naszą artystkę w asyście swojego narzeczonego:D wie dokładnie gdzie mieszkają, ale nie dopytywałam, bo na co mi to, na to zad***e bielany się nie zapuszczam, tam tylko psy o***t.ami szczekają i prukfy wózeczkami po*******lają:D

Gość gość
No ten temat to sam bym zgłosił do usunięcia, mimo, że za bu nie przepadam. Ale gdy zgraja gówniarzy kłapie mordami i myśli, że są bezkarni, to pora utrzeć im nosa. W końcu sfaniaczek od stalkowania zobaczy co to pasy na d***e jak tatko będzie odbierać synka z dołka za prześladowanie. Toż to trzeba być kompletnym idiotą by takie rzecz pisać. Ale cóż, gówniarze są coraz głupsi. Za moich czasów nawet idioci byli mądrzejsi. Teraz to dno dna i patologia.

Gość panjawełdrugi
Bogusia, tej stalkmaszyny już nic nie zatrzyma. Napisałbym że będziesz miała c***a w buzi ale tego to nawet ja nie w******m

Gość gość
dla tej jego mena juz nie ma odwrotu jak stanie przed oltarzem to nie ucieknie on na piechote ona zmotoryzowana nie ma takiej opcji :classic_cool:

Gość gość
jestes chory