Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiek 2282829

Jaki to film ? Poszukuję tytułu filmu.. pomożecie ?

Polecane posty

Gość krzysiek 2282829

Witam. Dziewczyny.. i Panowie.. Poszukuje tytuł filmu, raczej USA, oglądałem kilka lat temu na polsacie, a fabuła wygląda następująco : młody chłopak wraca po latach do domu, do matki i ojca.. Matka bardzo szczęśliwa z tego powodu, okazuję się jednak że owy syn to nie jest jej syn, jest bardzo podobny do niego, ale to morderca i oszust, próbuje zabić swoją matkę, zdradza go brak blizny na ciele, chyba brzuchu. Znęca się nad swoimi rodzicami, to thirller wydaje mi się że produkcji usa.. tytuły jakie mi przychodzą do głowy to do "Powrót po latach" ale to nie to raczej ale wiem że brzmi bardzo podobnie. Może kiedyś oglądaliscie taki film, trzyma w napięciu do końca, bardzo bym chciał go jeszcze obejrzeć. Pozdrawiam i czekam na waszą pomoc :)

Gość gość
Coś w tym klimacie, "W cudzej skórze", the Impostor z 2012, ale mam wrażenie, że kiedyś oglądałam starszy film o podobnej tematyce...

Gość gość
Oczywiście walnęłam literówkę w tytule, The Imposter. On Francuz, rodzice... Teksańczycy:) I jak? blisko byłam?

Gość krzysiek 2282829
blisko blisko.. podobna fabuła.. tamten film raczej starszy, napewno thirler.. próbował w tym filmie matkę utopić, znęcał się nad nią pamiętam, psychopata jednym słowem.. a matka się tak cieszyła jak go w drzwiach zobaczyła... po latach.. poszukam poszukam i znajdę napewno :)

Gość gość
Syn marnotrawny

Gość gość
a może to " the guest" ? Podobne w każdym razie

Gość gość
A zna ktoś może ten.. mężczyzna pracuje w firmie spisujacej ludność. Jedzie do miasteczka w którym w każdym roku jest taka sama liczba ludzi. Okazuje się że gdy ktoś nowy dołącza do społeczności, jeden mieszkaniec musi się poświęcić. Ludzi którzy chcą uciec leczy się, nazywają to "gorączką". Ktoś wie?

Gość gośćbsbsjsjsjsjsj
Ja szukam filmy w ktorym nastolatkowie na imprezie dokuczali i smiali sie z jakiegos innego . On potem chcial popelnic salobojstwo lecz jego brat ktory wrocil z wojska go odratowal. Potem chcial sie zemscic i zaprosil tych mastolatkow na urodziny tego wysmiewanego chlopaka. Uwiezil ich w domku w lesie i torturowal. Byla taka blondynka , brunetka i reszta chlopakow. Potem przezyla tylko brunetka. Inni zgineli

Gość gość
western komedia kowboj wybieral sie do australii a zrobiono go szeryfem co to za film

Gość gość
Witajcie:) może ktoś pomoże? Szukam filmu w którym jest taka scena, że siedzi kobieta z mężczyzną on dotyka jej nogę a konkretnie udo po czym bardzo powoli przesuwa po jego weneętrznej stronie palcem. Wyczuwalne jest napięcie po czym powraca palcem w okolice kolana. Akurat potrzebuje znaleźć tą scenę lecz nie jestem sobie w stanie przypomnieć tytułu filmu