Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga011

negatywny test i ciaza ?

Polecane posty

Gość kinga011

hej, spoznia mi sie miesaczka juz 7 dni, zrobilam test i negatywny. Tylko, ze juz od kilku lat mam regularne okresy prawie co do dnia i godziny ;), z mezem zdazylo nam sie nie uwazac :), nie planowalismy dziecka teraz ale mam jakies dziwne przeczucie i bardzo mnie meczy :))). Objawow nie mam zadnych, czuje sie jak przed miesiaczka, dziwne jest jedynie to, ze zawsze przed okresem bylam bardzo sucha, a teraz mam duzo bialego/ czasami przezroczystego sluzu. Miala ktoras sytuacje , ze mimo negatywnego testu byla w ciazy?

Gość kinga011
a i zapomnialabym, mam tempearture przez ten caly czas 37,2 a chora nie jestem.

zrob bete hcg. Co do temp, pewnie nie jest miarodajna.. chyba, ze mierzysz od conajmniej 6 cykli, codziennie, o tej samej porze, przed wstaniem z lozka.

Gość kinga011
codziennie nie mierze, ale zdarzalo sie i zazwyczaj jest niska. Po prostu baaardzo mnie zastanawia ten brak miesiaczki, w przeciagu ostatnich kilku lat nigdy sie nie spozniala. Moze niepotrzebnie panikuje, ale pierwszy raz mam jakies dziwne przeczucia :)

niska jest od poczatku cyklu do owulacji, pozniej jest wysoka az do wystapienia miesiaczki, mi np spada dzien przed @ Ja bym sie wybrala na badanie beta hcg, da Ci to 100% gwarancje :)

Gość kinga011
no tak zrobie, tylko poczekam jeszcze pare dni i moze jeszcze jeden test kupie , bo ten robilam wieczorem zamiast rano, ale nie wiem czy to ma znaczenie. Tylko czy jest jakakolwiek szansa? testy chyba sie nie myla

Gość gość
Tydzien to dosc dlugo jednak. Test powinien juz pokazac ciaze.