Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sueo

haha ale mnie to śmieszy

Polecane posty

szukam dla siebie nowej stancji i śmieszą mnie oferty ludzi, którzy oferują pokój 2-osobowy, a tak naprawdę to ciasna klita 10m2 z większym łóżkiem i taki właściciel śpiewa sobie za to 1200/1300 zł ale cyrki w tej warszawie :D

Gość gość
za 1300 to można kawalerkie trafic a studentki to nawet kawalera

Ja kiedyś poszłam oglądać "kawalerkę", na zadupiu ale za 800zł i od początku coś mi śmierdziało. Okazało się, że to normalny pokój, klitka jak nie wiem, trzy meble na krzyż, kuchnia i łazienka odrębne, dzielone z innymi lokatorami z pokoju obok. Także kawalerka pełną gębą. I to jeszcze właściciel do mnie: "800 zł to chyba nie dużo?" Jeszcze trochę i będą wołać tysiaka za pokój w piwnicy z wychodkiem zamiast klopa.

Gość gość
fakt, te ceny są śmieszne, szkoda gadać :O

Gość gość
chce biedota mieszkać? w mieście? to niech sobie biedota kupi mieszkanie jak jej nie pasuje

gdybym miała tyle płacić za pokój to wolałabym faktycznie dołożyć stówkę i mieć kawalerkę tylko dla siebie, obecnie płacę 700 ze wszystkim i w całkiem dobrym standardzie jest mieszkanie. :D

gość dziś chce biedota mieszkać? w mieście? to niech sobie biedota kupi mieszkanie jak jej nie pasuje XXXXXXXX człowiek chce mieszkać w normalnych warunkach, za ludzkie pieniądze. A przez takich idiotów, którym takie warunki mieszkaniowe odpowiadają płacimy kosmiczne ceny za wynajem. gdyby nie było chętnych właściciele obniżali by stawki, albo chociaż dostosowywaliby cenę do standardu mieszkania!

Gość gość
W anglii jest to samo, ludzie co wynajmuja chaty, to biora wiecej za pokoj, zeby sobie zarobic... 350-400 funtow za pokoj. A tutaj gdzie meiszkam, gosciu tylko liczy oplaty, i wychodzi jakies 200 funtow za pokoj za osobe. Jakby tutaj nie bylo tego starego p**********o dziada, jego syna i jego narzeczonej, i mojej matki, tylko jacys normalni ludzie, to moglbym tu mieszkac, bo jest calkiem spoko

właściciel się cieszy, że mu najemca spłaci kredyt, ale prawda jest taka, że gdyby nie my sami, to takich cen, by nie było. polecam na fb stronę z "chu/jowymi mieszkaniami do wynajęcia", tam są dopiero cyrki :D aż nieprawdopodobne, że ludzie chcą zarabiać na obskurnych klitach, jednak najdziwniejszy jest fakt, że znajdzie chętny na takie gónwo ! :D https://www.facebook.com/chu/jowemieszkania

Gość gość
No zdarzaja sie uczciwi ludzie, jak ten ktory ten dom wynajmuje, co bierze tylko za oplaty, nie za pokoj.

Gość gość
wyswietlia mi sie jakas melody chu

Gość gość
a ja nie mam fb. Chcialbym miec, ale mi niepotrzebne

Gość gość
Ja p*****le, co ja zobaczylem

Gość gość
mosty są nowe pobudowane. kretyni -kandydaci na magistrów nie trybią , że popyt kształtuje cenę, rynek.

najlepszy na końcu uśmiech tego pana, hahahah a swoją droga ciekawe, czy znalazł kogoś do 80 kg :D

Gość gość
sueo, twoim cialkiem by pewno nie pogardzil :)

taki podstarzały zbok to żadnym ciałem by nie pogardził :D

Gość gość
Chcialbym zobaczyc na ulicy jak wygladaja twoje nogi w obcislych jeansach :D

Gość gość2529
Nie wyobrażam sobie wynajęcia u kogoś pokoju, gdy właściciel też tam mieszka. Wspólna kuchnia, toaleta i jeszcze jakiś zbok się trafi jak ten z filmiku. Ten obleśny typ z zapyziałej nory z boazerią w tle też ma wymagania. Nie dość, że 600zł za wynajem to jeszcze się "podłożyć" i wyglądać odpowiednio :D

Gość gość
Nie nos takich spodni, twoje nogi wygladaja w nich jak chude patyki, a na zdjeciu w bikini wrecz przeciwnie :D. Moim zdaniem powinnas zainwestowac w obcisle jeansy, wtedy bym sie za toba obejrzal :D:D:D

Gość gość
Ale dzieki za fotke, jak patrzylem na gore, to sobie wyobrazilem twoje nagie cialo :P:P

Gość gość
Masz chyba fajne lydki :D