Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wychodzeZcienia

czy wypada powiedziec mi czesc i zagadać?

Polecane posty

Gość wychodzeZcienia

Moze zacznę od początku.Trochę zabłądziłam w życiu,miałam stany depresyjne i trafiłam do szpitala psychiatrycznego.Przez kilka lat izolowałam się w domu,wychodząc nie odzywałam się do nikogo(fobia społeczna a zaczeło sie od zwykłej nieśmiałości z gimnazjum)Obecnie jest lepiej(ale fobia mnie jeszcze męczy),ale moje kontakty się urwały,nawet z kuzynką z którą bardzo się lubiałyśmy nie rozmawiamy.Przez psychiatryk jestem naznaczona,wstydzę się tego i wszyscy o tym wiedzą(mieszkam w niewielkim miescie).Boje sie zrobić tego pierwszego kroku i odezwac się do koleżanki z bloku ,boje się ze mnie wyśmieje albo oleje.

Gość gość
Jak oleje to nie jest warta znajomości z Tobą. Dobrze, ze chcesz zrobić pierwszy krok do ludzi. Pozdro i trzymaj się ciepło ;)

Gość gość
wypada. jak Cię wyśmieje to o niej świadczy. olej ją. musisz być silna bo ludzie podli , wielu szuka słabszego by się dowartościować a naprawdę do pięt Ci nie dorasta być może?szukaj , otwórz serce , ludzie tez się boją, jak ktoś się nie będzie Ciebie bał to się z Tobą zaprzyjaźni. i niczego nikomu nie tłumacz!

Gość gość
Olej to, że byłaś w psychiatryku. Olej to, co myślą inni. Rób swoje. Rób tak, żeby Tobie było dobrze i kompletnie nie zwracaj uwagę na innych. Pozdrawiam. Sam w życiu bardzo dużo przeszedłem.