Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwiazek zrozsadku czy moze sie udzc ?

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie czy związek z "rozsądku" morze się udac czy można być szczeliwym i ulozuc sobie aycie z osoba która jest wspaniala, piekna/przystojna ,inteligetna, interesujaca , ma "poukładane w glowie i w zycou" . Mimo tegoze się tej osoby nie kocha do szlanstwa , nie jest to osoba dla ktoraj tracisz glowe lecz czujesz się dobrze i bespiecznie z Ta osoba!! Czy taki związek ma przyszlosc oczywiście nie krzywdząc tej osoby...!!!

Gość gość
To właśnie te wielkie miłości są skazane na porażkę związek z rozsądku oczywiście ma szansę zaistnieć i owocowac na długie lata.

Gość gość
A ja uwazam ze to sie nie uda...predzej czy pozniej spotkasz na swojej drodze kogos kogo uznasz za swoja polowke...bedziesz wiedziec ze to wlasnie ta osoba...jak bedziesz w zwiazku to wiele komplikuje...a jak jeszcze beda dzieci to juz wogole...znienawidzisz siebie jego i swojego zycia...bo zwiazek z rozsadku to zwiazek na sile naprawde...ja tak teraz mam i mam przerabane...ale rob jak uwazasz...tak jak ci podpowiada intuicjai serce...powodzenia

Gość gość
związek na siłę to nie z rozsądku,związek na siłę to związek z głupoty,związek z rozsądku to taki gdzie ludzi bardzo wiele łączy,przynajmniej się lubią,ale nie są swoimi ideałami

Gość gość
Łudzić się można a rzeczywistość pokaże się inna.

Gość gość
Poznałam takie pary- związki z rozsądku, i to nic dobrego. Gdzie nie ma miłości tam, bliskość, seks, będzie nienaturalny, sztuczny z obowiązku a gdy i tego zabraknie- drogi się rozchodzą i zyją w fikcyjnym małżeństwie gdzie każdy robi co chce.

Gość gość
Wiecie Ja już przeżyłam małżeństwo z miłości ,szaleństwo w oczach namiętność i wszystko co o czym marzy dziewczyna...był to mój ideal pod każdym względem znal mnie na wylot(był moja miłością ale za razem przyjacielem, oparciem...), mamy dziecko... i skończyło się to bardzo zle po 6 latach ... dlatego zastanawiam się czy związek z osoba do której żywię jakieś uczucie lecz nie takie zaślepiające może się udać nie chce już krzywdy dla nikogo , dlatego staram się myśleć "trzeźwo" nie tylko o sobie ale o innych ...Kiedyś mi powiedział kolega ze najlepiej związać się z osoba która bardziej kocha mnie niż ja jego - ale powiem szczerze ze nie potrafię tak podchodzić do związku jak do "interesu" chciałabym żeby druga osoba tez była szczęśliwa ! Dzieki wielkie az opinię :D

Gość gość
dlaczego zle sie skonczylo?

Gość gość
ja nie spotkalam prawdziwej milosci

Gość gość
moj zwiazek sie nie udal

Gość gość
17:17 nie byliście sobie przeznaczeni dlatego się skończyło, to nie był ten jedyny, może musiało się skończyć po to by zaczęło się to właściwe

Gość gość
17:19 Pajawily się problemy (zawsze bylam przekonana ze dla milosci przetrzymam wszystko...) przemoc , materializm ze strony meza a potem kazal nam się wyprowadzić bo się zakochal w mojej przyjaciółce... tak to się skonczylo wyla WIELKA Milosc a pozostal wielko URAZ ... A co do przeznaczenia to nie wiem sama czy cos takiego istnieje :/