Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wklejcie prosze liste z wyprawka

Polecane posty

Gość gość

jesli ktos ma pod reka to wklejcie prosze liste z wyprawka chodzi mi o taka pelna, szpital + pozniej wszystko do domu z gry dziekuje!

Gość gość
Kolejna niemota w ciaze zaszla?

Gość gość
ktos ma taka wyprawke?

Gość gość
go ogle nie gryzie.

Gość gość
W google jest dużo rzeczy niepotrzebnych, a chciałabym jak i autorka poznać Waszą wyprawkę.

Gość gość
Kupiłam: Pampersy, chusteczki nawilżane, lub do kąpieli pat&rhub to samo krem do ciała, wanienkę, gąbkę do wanienki, pieluchy tetrowe, szczoteczkę do włosów, waciki takie prostokątne do przemywania woda przegotowana twarzy i okolic intymnych, aspirator do nosa, nożyczki do paznokci, smoczek, sznurek do smoczka, butelkę, podgrzewacz do butelek, szczotkę do czyszczenia butelki, rożek po kąpieli i taki zwykły puchowy, Body, polspiochy, skarpetki, pajace, kombinezon, czapka, komin, wózek 3w1, łóżeczko, leżaczek, grzechotkę, misia, kocyk, kołderka z poduszka, pościel i prześcieradło, karuzela nad łóżeczko, baldachim, organizer do powieszenia na łóżeczko. Chyba tyle

Gość gość
szpital; 2 koszule,majtki poprodowe,podpaski poprodowe,biustonosz do karmienia,nakładki laktacyjne sylikonowe,wkładki laktacyjne do biustonosza,dla dziecka,ubranka,recznik,pampersy kosmetyki do pielegnacji,krem do buzi,pupy,do kapieli,rożek. A w domu wózek 3w1,łóżeczko,2 komplety poscieli.3 reczniki.4 kocyki 2 grube a 2 cienkie,wanienka,do pielegnacji pepka płyn dezynfekujacy w sprayu z gazikami,sterylizator do butelek,termos,podgrzewacz,odciagacz,3 sztuki pieluszek tetrowych,smoczki,butelki. Pisze to co ja mam:)

Gość gość
A po co ci ta poduszka? Poduszka i kołderka teoretycznie od 1roku życia . Napewno nie dla noworodka. Miejsce tylko będzie ci to zajmować na początku.