Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszonala

Mało wód płodowych 30 tydzień. Mam pytanie.

Polecane posty

Gość przestraszonala

Czy trzeba szybciej zakończyć ciąże ?

Gość gość
Moja koleżanka miała malo wod i lekarz kazal jej więcej pic, do 3 l dziennie. Nic nie wspominala o wczesniejszym porodzie, to bylo kilka tygodni temu i jest w porządku.

Gość gość
Na to pytanie lepiej jak odpowie lekarz ginekolog, bo ktos napisze ze tak inni ze nie... dodam tylko, ze ja na poczatku mialam duzo wod a pozniej malo i dziecko nawet nie mialo jak sie ruszac za bardzo. przy porodzie wody mi szybko odeszly, to byl pierwszy sygnal porodu, ale do konca nie wiedzialam czy to wody, bo bylo tego tyle jak przy zwyklym siusianiu. i szybko dzidzia wyszla na swiat.

Gość przestraszonala
dziekuję za odpowiedz. ja dostałam skierowanie do szpitala na obserwację. Byłam tam zestresowana na wizycie że nie dopytałam o wszystko gina.

Gość Elwita N
Miałam ten sam problem, lekarz straszył mnie, ze moje dziecko może mieć wadę serca, później, że z nóżka coś. Chyba jest coś z picie wody bo ja dużo piłam i miałam smaka na jabłka, mogłam jeśc je kilogramami i w 6 mięsiący miałam już duży brzuch, wody odeszły mi dopiero po przecięciu pęcherza, a jeszcze i tak na porodówce zalałam ich wodami, także nie przejmuj się . Ja całą ciążę byłam zestresowana bo i słabo czułam ruchy. Teraz karmię piersią, podaje dziecku Vita DK i jestem spokojna bo wspaniale się rozwija i jest zdrowe. Będzie dobrze :)

Gość gość
ja miałam niby za duzo wód płodowych ale okazało sie ze wzystko jest ok