Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak denerwuje mnie na imprezach, nie pije alkoholu

Polecane posty

Gość gość

Już mam dosc tlumaczenia dlaczego nic nie pije. Czasami tylko zdarza sie, ze wypije jedno piwo, a tak to tylko woda i czasami cola. Wkurzałoby to was? Czy to normalne?

Gość gość
Nie każdy lubi alkohol

Gość gość
ale z ciebie idiotka, nie kazdy lubi alkohol, powinnas byc losowi wdzieczna ze masz takiego chłopaka a ja ci zycze zebys w przyszlosci mial;a chłopaka , meza alkoholika co by po pijanemu lał cie po ryju, masz zadatki na prostytutke i alkoholiczke sadzac po twoim wpisie, biedny ten twoj chlopak,

Gość gość
A bo w tym kraju to wiecznie trzeba pić. Ileż to ja się musiałam natłumaczyć, że nie jestem w ciąży, nie mam ochoty, prowadzę, brałam silny lek, itp. W końcu zaczęłam zamawiać sok pomidorowy i mówić, że piję krwawą mary. Przynajmniej się odpieprzali. Jakiś chory przymus walenia do trupa.

Gość gość
nie kazdy musi pic zeby sie dobrze bawic, powinnas sie cieszyc z takiego chłopaka

Gość gość
Polki są jednak chore. Wolą alkoholika, ktory leje je po mordzie niz normalnego faceta.

Gość gość
zrób mu awanturę o to, że nie upija się :D zrzuć go ze schodów za to że nie jest pijakiem :D i znajdź sobie bardzo rozrywkowego mężczyznę który pije dużo i bardzo rozrywkowo

Gość gość
gość dziś święte słowa między innymi dlatego, zrezygnowałem z wielu kontaktów towarzyskich bo co to nie pijesz? ile można tego słuchać? i tak się śmiesznie składa, że ja mogę dość dużo wypić ale nie mam ochoty

Gość gość
To bardzo podejrzany człowiek, nie swój,

Gość gość
Według mnie nie ma nic w tym złego, nie każdy lubi pić, choć na pewno to rzadkość, sama lubię sobie czasami sznapsnąć ale też nie zawsze mam do tego nastrój itp., nic na siłę :)