Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetow!

Polecane posty

Gość gość

Czemu kreci was robienie minetek?

Gość gość
Bo to jest swietne?!

Gość gość
Bo to przyjemne i bardzo podniecające.

Gość gość
Ochydne

Gość gość
Najbardziej to chyba to że takie pieszczoty sprawiają przyjemność kobiecie że podczas minetki można obserwować jej reakcje, to jak robi się coraz bardziej mokra, a potem to jak przeżywa orgazm. Poza tym przyjemnie jest pieścić ciało kobiety, nie tylko cipkę, ale całe ciało.

Mineta daje niepowtarzalną sposobność bliskiego i zażyłego kontaktu z fragmentem kobiecej anatomii, którego samo istnienie fascynuje nas od wczesnego dzieciństwa, kiedy uświadamiamy sobie że dziewczynki różnią się od chłopców.

Gość gość
odpowiem pytaniem: a czemu kręci Was robienie facetowi loda? ( w dodatku często w miejscach publicznych?)

Gość gość
Mnie tam średnio kręci, wole czynności podstawowe.

To że kobieta całkowicie się otwiera. Zrzuca siebie ostatni wstyd i pozwala zaglądać tam nie tylko ślepemu penisowi a nacieszyć sobą również pozostałe zmysły. :) Lecz to również niebezpieczna "misja".;) Wkładasz głowę, jak w imadło, oszaleje z rozkoszy i zaciśnie tak uda, że może kark skręcić, dlatego jak ją już "bierze", wolę się wycofać i dokończyć pierwszy etap palcem... :P

Gość gość
Nie wszyscy robią minetki. mój chłopak nigdy mi tego nie zrobił:(

Gość gość
Wkładasz głowę, jak w imadło, oszaleje z rozkoszy i zaciśnie tak uda, że może kark skręcić, dlatego jak ją już "bierze", wolę się wycofać x I to jest w tym wszystkim najlepsze :) kobiety mają cholernie silne uda, nawet je drobne i chudziutkie :P

Gość gość
"Nie wszyscy robią minetki. mój chłopak nigdy mi tego nie zrobił" To w czym problem, usiądź mu mokrą cipką na twarzy i nie będzie miał wyjścia.

Gość gość
Ja jestem chyba uzależniony od minetki, mogę ją robić po kilka razy dziennie :)

Gość gość
ja jestem uzależniony od tego, jak dziewczyna siada mi tyłkiem na twarzy i ma mnie dosłownie w tyle. Cudowne uczucie być pod jej tyłkiem i nim oddychać.

Gość Stary Satyr
Któregoś z himalaistów zapytali: "po co zdobywa Pan te szczyty?" On na to: "bo są".

Pewnie dlatego: - chęć sprawienia przyjemności ukochanej osobie - chęć potwierdzenia swoich umiejętności seksualnych - bodźce wzrokowe (smakowe, zapachowe, dotykowe?) - poczucie władzy

O ile z pierwszymi trzema się zgadzam, o tyle nie wiem dlaczego liżąc kobiecie cipkę miałbym mieć "poczucie władzy"...

Gość gość
On pieści mnie robiąc mi tylko palcówkę więcnie mogę mi usiąść na twarzy bo pewnie tego nie chce:(

Podstawowy problem w łóżku: zastanawianie się czy on/ona tego chce. Dlatego twierdzę, że miłość przeszkadza w seksie.

gość dziś To zrozumiałe, jak nie wszystkie się na to godzą. To nie jest jakiś standard do spełnienia, by się kochać, czy po prostu pieprzyć dla przyjemności. Nie jest to wymóg do osiągania orgazmu. Można się pieprzyć, ( nie że to bagatelizuje i używam wulgarne słownictwo) , ale dlatego że jest tysiąc i jeden sposobów, by rozbić sobie bajkę ze współżycia ze sobą. Nie wiem jak długo to działa, ale mi udało się wytrzymać cztery lata. Jak w zegarku, z jedną , jak i później drugą. Wiem marudzę, ale za wszelką cenę, chce sobie wmówić że nie PŻ ;)

Gość gość
On pieści mnie robiąc mi tylko palcówkę więcnie mogę mi usiąść na twarzy bo pewnie tego nie chce x Nie ważne czego on chce, ważne czego ty chcesz... czasem trzeba pomyśleć tylko o sobie, skoro druga osoba o tobie nie pomyśli ;)

Gość gość
Sypiam z chłopakiem od niedawna wiec moze naprawdę tego nie lubi albo za wcześnie na takie pieszczenie.

Gość gość
Co to znaczy za wcześnie? Zapytaj go o to, powiedz mu że chciałabyś być tak pieszczona, bo może to jełop i nie zdaje sobie sprawy że kobiety to lubią ;)

Gość gość
Nam też należy się coś na ciepło raz dziennie a ponieważ nie chcecie gotować ....;)

Gość gość
hahaha a na palcowke to nie za wczesnie:D

Gość gość
nie wstydz sie tylko powiedz mu zeby ci wylizal c*pke;)

Gość gość
od tego się zaczyna nie od palcówki:P

Gość gość
Moze nie robisz mu lodzika i dlatego on nie robi ci minetki:p

Stary Satyr dziś Tak. I do końca życia tego nie zapomnę. :) Jestem raczej małomównym facetem, ale spotkanie z tą kobietą mnie otworzyło. Nie bawiąc się w szczegóły, to była bajka. Nie myślałem o Niej, jak o kobiecie, którą chcę zerżnąć. :O Gadka, jak na mnie układała się świetnie. Byłem wręcz nagi i Ona też taka była. Tak bardzo nie chciałem się rozstawać, że zaufała mi i wylądowaliśmy u mnie. To była moja bajka Stary :) 🖐️ I jedyna w swoim rodzaju, załatwiła nas odległość :O A bardziej, brak mojego zdecydowania, jak zawsze zresztą. :O