Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetow!

Polecane posty

Tak, Nowy, to prawda. Odległość jest poważną przeszkodą. Zwłaszcza jak jest większa niż długość.

Gość gość
Robię mu lodzika moze nie jestem najlepsza w tym ale staram się. Obawiam się mu powiedzieć ze chce być tak pieszczona bo obrazi się na mnie że mu to mówię ,chodzi o to ze będzie mu moze głupio

Gość gość
Troszkę tak:) pewnie ze Go kocham

Gość gość
To masz faceta totalnego palanta i egoistę, ty robisz mu dobrze, a on ma twoje potrzeby w d***e. Radziłbym się zastanowić czy taki facet to dobry partner? Bo może się okazać ze zmarnujesz sobie mnóstwo czasu na bujanie się z palantem a i tak nic z tego nie wyniknie.

Niestety, gość powyżej pierniczy. Fajnie, że go kochasz. Ale żeby seks był udany musisz myśleć o sobie bardziej niż o nim. Jeśli w czasie seksu będziesz myśleć o tym "co on myśli" to g...o z tego będzie. I dla Ciebie i dla niego. Seks to jest myślenie o tym: "chcę, żeby mi było dobrze, chcę, żeby Tobie było dobrze, chcę, żebyś Ty chciał, żeby mi było dobrze".

Gość gość
Się wypowiem, bo mam czas, do niedzieli. 😴Wchodzisz na dwa elektryczne słupy, bo chcesz zdjąć motyla ze szczytu. Iskry lecą z miliona voltów gdy już masz go między wargami.Wężykiem płyną zdroje wzdłuż jej ud, pod niewidoczny sylikon. Gotowy jesteś żeby wtedy patrzeć jej w oczy i płonąć od jej rozkoszy?Jeśli tak, to jesteś szczęśliwy. Potem całuj jej palce u stóp. 🖐️

Gość gość
To mogę mu to powiedzieć wprost nie urażę Go tym czy zaczekać spokojnie?

Jedna rada: jeśli nie chcesz go urazić mówiąc mu, że ma Ci wylizać to po prostu pociągnij jego głowę w dół. I dawaj mu jasne sygnały, jeśli nie trafi tam gdzie trzeba. Druga rada: warto, żebyś się dobrze umyła. Nawet flajtuchowatego faceta można jednak zniechęcić.

Gość gość
A czym masz go urazić? To chyba normalne że ludzie w związkach mówią otwarcie o swoich fantazjach i potrzebach, nikt nie jest jasnowidzem,aby przewidzieć co druga osoba lubi, masz ochotę na minetkę, to poproś o to swojego faceta.

Gość gość
Zaczekaj na mnie, do 1 kwietnia :DA w międzyczasie kup sobie pończochy z sylikonowymi paskami pod koronkami, a jeśli wolisz te lepsze, to się pogniewam. 🖐️

Gość gość
Uważasz ze jestem nieświeża tam skoro mnie tam nie pieścił. Zawsze jestem czyta. Ale moze masz racje bo zawsze po palcówce długo wącha palec.

Gość MelomanAriiŻoneczki
Chyba mało kto w to uwierzy, ale Moja, jeszcze w latach 70-tych nie miała pojęcia o takiej możliwości, aby czyjekolwiek usta mogły dotknąć czyichkolwiek genitaliów. Może zrozumiecie, gdy powiem, że równolegle do podstawówki i liceum chodziła do podstawowej i średniej szkoły muzycznej. Do tego odrabianie lekcji do dwóch szkół. Nie miała nawet czasu wyjść na podwórko, czy gdziekolwiek kontaktować się z rówieśnikami. Nawet przerwy wykorzystywała na odrabianie lekcji. Do tej pory posiłki zjada błyskawcznie - inaczej pozostawała głodna. Gdy pierwszy raz rozchyliłem Jej udka i gapiłem się na jej Cudeńko, to to jej się w głowie jeszcze jakoś mieściło i nawet było przyjemne, sądząc po wyprężonych "skrzydełkach Motylka". Ale gdy wziąłem tego Motylka do ust, to było to dla Niej KOSMICZNYM SZOKIEM, ale i takąż rozkoszą. Bardzo szybki, chrapliwy oddech, wytrysk z pochwy tak potężny, że pić musiałem szybko, aby nie utonąć. I po najwyżej pół minucie coś, co mnie kosmicznie zaskoczyło, jakiś ekstremalny dowód Jej miłości do mnie. Będąc przecież w skrajnej rozkoszy - przerwała ją, chwyciła mnie za głowę, odsunęła i wykrzyczała "ja nie chcę, abyś się tak dla mnie UPOKARZAŁ". Muszę przyznać, że jednak z WIELKĄ ulgą przyjęła moje machnięcie dłonią, krótkie "e, tam!" i powrót do DZIEŁA. Melomanem sam siebie nazywam bo uwielbiam Jej śpiewy, arie w orgazmie.

Gość gość
Nie żartuj sobie. Robi to po kryjomu ale ja widzę jak wciąż wącha palec.

Gość gość
faceci wachaja bo lubia zapach c*pki :D

Gość gość
lubie takie niedoswiadczone dziewczynki:D poczekaj nic sie nie odzywaj sam zalapie w swoim czasie bo moze on tez nigdy tego nie robil

Gość gość 14  17
mmm...bo nic na świecie tak nie pachnie ani nie smakuje jak cipka

Gość gość 14  17
wolę słodką cipkę pani mojego serca :-)

Gość gość
Widac podoba mu się zapach twojej cIpki skoro wacha palec inaczej by go umyl

Gość gość
a ile paluszkow wacha ;)

Gość gość
Stary satyr ale jesteś stary:P

Gość gość
Nie martw sie poprostu czeka na odpowiedznią chwilę wtedy cie zaskoczy;)

Myślisz, że mi staje POMIMO wieku? Mnie chyba staje coraz lepiej właśnie ze względu na wiek, tak to przynajmniej wygląda jak do pory. Ale jak będzie za parę lat to nie wiem. W każdym razie dam Ci znać.

Gość gość
Nie rozumiem to znaczy wącha palca bo lubi ten zapach czy przeciwnie. A robi mi to jednym palcem.