Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ernesstt1

Co kupić dziewczynie na walentynki ?

Polecane posty

hej walentynki już całkiem niedługo, a ja kompletnie o tym zapomniałem ;< teraz na szybko muszę wymyślić jakiś fajny prezent dla mojej dziewczyny. jednak nie chciałbym skończyć z tradycyjnym bukietem kwiatów, bo wiadomo, że to prezent kupowany na ostatnią chwilę ;> jeśli macie jakieś ciekawe pomysły to proszę podrzućcie mi je ;>

Gość gość
Bransoletka, to prezent kobiecy a zarazem dziewczęcy i ładnie wygląda na przegubie ręki.

Rzeczywiście, już niewiele czasu ci zostało i zgadzam się z tobą w kwestii bukietu kwiatów. Dziewczyna od razu będzie wiedziała, że się nie wysiliłeś za bardzo i kupowałeś na ostatnią chwilę. Co do pomysłu na prezent to mogę ci poradzić coś takiego jak kryształowe statuetki. U mnie wśród znajomych cieszy się to dość dużą popularnością :) Taki kryształ nie jest na pewno nie jest tradycyjnym prezentem.

Gość gość
Drewniane dildo, a dla większych odczuć podczas zabaw z nim proponuję, by nieoheblowany :-)

Gość gość
ja nie lubię bransoletek ani statuetek;) chyba zalezy od upodobań Twojej dziewczyny, bo może, nie musi się jej spodobać. Ja bym się cieszyła z zaplanowanego wieczoru, coś niezwykłego, szalony wypad na koncert, wyjazd w góry, nad morze, skok na bungee;)wyjazd do innego miasta. Ja kocham zwiedzać i poznawać nowe miejsca. Chociaż to kosztowne. Z tańszych rzeczy bizuteria, kwiaty to banalne i oklepane. Statuetki tylko kurzą się w domu i zagracają;) bez urazy dla miłośników owych rzeczy;) cieszyłabym się z bonu na pewną sumkę, może to być mała sumka nawet 20zł ;), którą będę mogła sama sobie zrealizować w danym sklepie i kupić/ wybrać co będe chciała.

Gość gość
kwiaty

Gość Ernesstt1
, Co do pomysłu na prezent to mogę ci poradzić coś takiego jak kryształowe statuetki. U mnie wśród znajomych cieszy się to dość dużą popularnością :) ' a możesz mi coś więcej napisać o tej kryształowej statuetce ? wpisałem w neta, ale nie jestem pewien czy myślimy o tym samym.

Gość gość
Ja swojej dziewczynie kupiłem pigmenty oraz ładny pędzel do malowania. Ona lubi takie rzeczy więc wydaje mi się że będzie trafiony. Może też powinieneś się zainteresować, łap link http://www.edan.krakow.pl/.

Gość michaello_de_mun
Moja dziewczyna jest wielką fanką kotów, ma mnóstwo gadżetów z nimi, ubrań, wisiorków zdjęć i innych rzeczy. Nie ma za to skarpetek:), dlatego na walentynki dostanie właśnie je. Fajne wypatrzyłem w cup of sox, więc będą skarpetki z kubka.

Gość Kinga34
Naturalnie. Ostatnio właśnie kupiliśmy znajomym na 5 rocznicę ślubu taką statuetkę. Jest ona wykonana z kryształu, a w jej wnętrzu znajduje się trójwymiarowa róża. Oczywiście, to nie musi być róża, może to być inny kwiatowy motyw coś zupełnie innego np. serce. W wybranym przez siebie miejscu umieszczasz też wymyślony przez siebie napis, który zostanie wygrawerowany na krysztale. My np. napisaliśmy ' Dla Ani i Wojtka z okazji 5 rocznicy ślubu'. Ogólnie wpisz sobie w wyszukiwarkę kryształy3d i powinno ci znaleźć.

Gość Ernesstt1
okej, dzięki bardzo za pomysł. sprawdziłem sobie te krysztaly3d, jednak boję się, że zostało trochę za mało czasu, na prezenty zamawiane przez neta ;

Gość paweldot4
Wtrącę się i dodam, że zamawiałem kryształ3d na dzień babci. Nie zostało napisane, że jest też możliwość wykonania statuetki z wybranym przez siebie zdjęciem. Ja akurat dałem swoje i babci, ale ale w twoim przypadku lepiej będzie jak dasz jakieś wasze wspólne zdjęcie.Dodatkowo można też zamówić podstawkę. Może ona być zwykła drewniana, albo kryształowa i świecąca, wtedy statuetka prezentuje się wtedy znacznie lepiej. Co do czasu realizacji zamówień, moje było wykonane w jeden dzień i następnego dnia wysłane.