Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem gruba ale nie oszukuje sie ze to sexi

Polecane posty

Gość gość

Przynajmniej nikt mnie nie bedzie molestowac ani nie zgwałci,nie rozumiem tego czemu dziewczyny wmawiaja sobie na siłe ze faceci lubia puszyste.

Gość gość
dlaczego na siłę? są tacy co lubią puszyste

Gość gość
Ale takich mezczyzn jest malutko 1 na miliard.

Gość gość
dużo dużo więcej niż ci się wydaje, wystarczy że facet wychowywał się w rodzinie gdzie kobiety /matka babcia itd.../ były puszyste i już ten wzorzec powoduje że nie ma nic przeciwko innym puszystym

Gość gość
Ciekawe ze faceci tylko zgrabnymi laskami sie interesuja a grubaski obgaduja za plecami.

Gość gość
I dobrze.

Gość gość
1 facet na milion lubi grube,ale i tak zazwyczaj tacy maja zryta psychę.

Gość gość
Właśnie oglądam sobie starą :), dobrą :) komedię CK DEZERTERZY. W tamtych czasach media nie wmawiały jeszcze wszystkim półgłówkom, że seksi kobieta to WYCHUDŁA kobieta. Puśćcie sobie ten film i zobaczcie na jaki kształt ciała, napalają się najbardziej jego bohaterowie, podczas podglądania nagich kobiet w basenie.

Gość gość
gosc 22:51 przeciez to zboczonie nawet na wikipedii pisze że fetysz zaczyna suie od lubienia kobiet powyzej 24 bmi.

Gość gość
Devilu to ze Ty sie na grube baby napalasz to nie znac\zy ze wszyscy tak naprawde 1 na milion mezczyzn poleci na gruba babę.

Gość gość
Wszystkie przygłupy, jakich znam napalają się WYŁĄCZNIE na wybitnie chude baby :D. Wszyscy znani mi mężczyźni, reprezentujący tzw. inteligencję nie odrzucają ŻADNEGO rozmiaru kobiety :). Rozumiem, że obracając się wśród debili podobnych sobie, nie znacie nikogo, komu normalnie zbudowana kobieta, przypadłaby do gustu :D :D :D.

Gość gość
Nie odrzucaja żadnych rozmiarow bo niektorzy nie patrza na wyglad,ale Ci dla ktorych wyglad jest wazny nie wybiorą grubej baby proste.

Gość gość
Zgadzam się z tym. NAJPRYMITYWNIEJSI mężczyźni zwracają uwagę wyłącznie na wygląd. Są po prostu ZBYT PRYMITYWNI, by widzieć w kobiecie cokolwiek innego. A NAJGŁUPSI spośród NAJPRYMITYWNIEJSZYCH, wybierają tylko najchudsze dziewczyny, BO TAK NAKAZUJE IM MODA. DEBIL nie jest w stanie posiadać własnego zdania i zawsze powtarza słowa tego, kto NAJGŁOŚNIEJ KRZYCZY.

Gość gość
Misio wez się puknij w łeb,masz fetysz grubych kobiet ale zrozum że większosc woli kobiety które ty nazywasz szkieletami,a w rzeczywistosci sa normalnie zbudowane.

Gość prawictwo pospolite 135
a ja lubie szczupłe , bo one są tbardziej kobiece. a otyłe babska mi sie kojarzą z wulgarnoscią jak Magda Gessler

Gość gość
Nikt nie nazwie normalnie zbudowanej kobiety szkieletorem, za to półgłówki z kafe, grubasem nazwą kobietę z prawidłowym BMI (choć to wcale nie oznacza ani szczupłej, ani pełniejszej optycznie figury).

Gość gość
I dlatego prawictwo jesteś samotnym prawiczkiem :D. Kobiety, do fotek których, trzepiesz codziennie konia, NIE ISTNIEJĄ w rzeczywistości. Pisze ci to człowiek, który przy produkcji takich zdjęć uczestniczył, nawet dla PLAYBOY-a :).

Gość gość
Ja mam bmi 23-24 i jakos sie nie oszukuje jestem gruba a Ty Misio nawet wieksze ode mnie nazwiesz normalnymi...

Gość gość
Bo NORMALNA figura nie zależy od WAGI, ale od WYGLĄDU danej osoby. Szkoda, że dla ograniczonych intelektualnie osób, zawsze będzie to WIEDZA TAJEMNA :D :D :D. Znam dziewczyny, które wg BMI nie mają grama nadwagi, a wszyscy uważają je za grube i znam takie, których BMI dawno przekroczyło "normę" a mimo to nikt ich grubymi nie nazywa.

poza tym ja nie oglądam playboya b o to jest photoshop i sciema . a laski ktore ja wklejam sa jak najbardziej naturalne Zobacz sobie to czy playboy przepuscił by takie zdjęcie ? gdzie tyłek rózni sie kolorem od reszty ciała ? Nie bo playboy jest mistrzem obróbki zdjęć przebija wszystkich pod tym wzgledem http://www.kindgirls.com/photo/abbywinters/talia_728/1983/10/9/ wlasnie dlatego twoje zarzuty sa dla mnie dziwne .. JA wlasnie ogladam dziewcznyy ze stron na ktorych 90 % zdjec jest nieobrobiona. I te laski sa jak najbardziej prawdziwe.

Gość gość
Prawictwo: czy do ciebie nigdy nie dotrze, że ta dziewczyna wyglądać tak będzie przez rok, może dwa i zapewne dzisiaj spojrzałbyś na nią z obrzydzeniem. Nie chciałbym widzieć jej koło trzydziestki, bo z cała pewnością ten lekko zarysowany brzuszek, będzie obwisłym bebechem, wylewającym się z przyciasnych spodni :D. Daję ci słowo honoru, że dziewczyny z sesji dla PLAYBOY-a były po zmyciu makijażu niezbyt ciekawe.

Gość gość
Misio jesli Ty nazywasz Liszowska normalnie zbudowana lub wyzywasz kobiety ktore wstawia Prawik od szkieletow to ja nie mam więcej pytan.

wlasnie twoje zarzuty sa kiepskie , bo dziewczyny ktore wklejam często same wrzucają sobie te zdjecia do sieci jako selfie i to nie ma nic wspolnego z playboyem .. JA playboya nigdy nie oglądałem ..Zawsze ogladam albo amatorskie zdjecia albo profesjonalne , ale na znacznie wyzszym poziomie niz playboy http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/950d5bcdd5b8ec56.html

Gość gość
misio wypier/dalaj CHORY DEBILU zamknij już ten durny ryj w końcu i skończ pier/dolić durnoty i gloryfikować grube lochy, padalcu jest wiele inteligentnych, normalnych facetów którzy lubią szczupłe i nawet bardzo szczupłe i swoim tępym, nudnym pier/doleniem tego nie zmienisz

Gość gość
haha liszowska normalna na pewno nie jest, to grube loszysko normalna to jest np. krupa albo dereszowska

włąsnie dlatego nie rozumiem ludzi ktorzy kupują w sklepie playboya , bo to z rzeczywistoscia nie ma nic wspolnego .. Sam uwazam playboya za porażkę. Nie ogladałbym tego nawet gdyby za darmo rozdawali . To co ja przeglądam to jest własnie w ponad 70 procentach naturalne i nie zmienione zdjęcia czy filmy. a w playboyu 100 % jest zmienionych przez grafików

Gość gość
Piszcie sobie co chcecie :D. Ja wiem, że na imprezie z okazji dziesięciolecia ukończenia technikum, żaden z kolegów nie miał wybitnie chudej kobiety, za to wszyscy skończone studia, dobre posady i porządne wozy :D. Za to na imprezie, którą pomagałem zorganizować dla kolegów mojego niezbyt mądrego znajomego, większość panów (w podobnym wieku) mogła poszczycić się jedynie znaczącymi ubytkami w uzębieniu :D, a ci NAJGŁUPSI chudymi żonami :D :D :D. Spośród znajomych dziewczyn, które razem ukończyły psychologię, były 4 wybitnie chude. Wszystkie znalazły uznanie jedynie u przygłupów (często bezrobotnych). Dlatego swoje oceny opieram na FAKTACH, a nie zwidach koniobijców :D :D :D.

Gość gość
Misio1 to tylko Ty lubisz grune,normalnych facetów nie podnieci grubaska mam na myśli ponad 90 procent mezczyzn.