Gość gość Napisano Luty 5, 2015 wiem dobrze, że jestem egoistką, wszystko ma być tak jak ja chcę, nie lubię isć na ustępstwa, ale najgorsze jest to, że chciałabym wiecznego zainteresowania ze strony innych, opowiadam tylko o sobie, nie umiem się pytać kogoś innego o nic, nie mam takiej empatii w sobie ;-( lubię się wygłupiać, żartować, wszystko zrobię, żeby ludzie się śmiali z moich wygłupów, ciągle oczekuję uwagi. Jak nie dostaję tej uwagi i uwielbienia, pochwał, zachwytów to jestem zła. Co za koszmar ;-( Jak to zmienić? Skąd to się wzięło? Rodzice się mną nie interesowali? Nie pamiętam jak było w dzieciństwie... ;-( jak pokonać ten egoizm i tylko JA JA JA!!! Najlepiej bym się czuła jako sławna piosenkarka amerykańska, gdyby wszyscy się patrzyli na mnie, robili zdjęcia, gdybym była w centrum zainteresowania ;-( to smutne... łatwo nawiązuję nowe znajomości bo wydaję się zabawna, otwarta i ludzie to lubią, ale potem tracę znajomych, bo przecież nikt mnie nie będzie wielbił. Od facetow chcę tego samego najpierw jestem zaangażowana, a po pół roku oczekuję od niego wiecznej adoracji, a samej już mi się nie chce pracować nad związkiem ;-( Jak pokonać to głupie zachowanie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach