Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy ostatnio płakaliście i z jakiego powodu?

Polecane posty

Gość gość

....

Gość gość
wczoraj. żal mi Pani Premier jak ci podli górnicy i rolnicy takie Jej robią przykrości.

Gość gość
Na programie o porodach, jak się dziecko urodziło :D

Gość gość
Po pijaku,ot tak nad żywotem człowieka poczciwego załkałam :D

Gość gość
że mu w trakcie opadł... że już mu się nie podobam

Gość gość
niedawno, przez prace

Gość gość
Pod koniec grudnia, gdy wracałam z narzeczonym od jubilera bo mieliśmy wybrac obrączki i jakas wywiazala sie kłótnia o wesele i obrączki :p

Gość gość
dziś, bez powodu, mam nawrót depresji

Gość gość
Wczoraj, kiedy tata wysłał mi zdjęcie małego scyzoryka-rybki, który dał mi gdy byłam gówniarą i łaziłam po drzewach. Załkałam lekko nad upływającym czasem i nędzą żywota.

Gość gość
płacze jak ogladam zdjecia Lilki z Bonifratrów, jakos mnie wzrusza

Gość gość
Ludzie piszcie bo to ciekawe z jakich powodów płaczemy. Przecież to jedna z najbardziej skrajnych reakcji. Wzruszenie, smutek, żal, gniew, śmiech tyle powodów do łez. Dawać dalej!

Gość gość
topik fajny, można jeszcze dopisywać płeć i wiek, np. m40, k15 itd. płakałem ostatnio na pogrzebie babci. m20

Gość gość
w sumie to przed chwilą... bo mi źle... bo cierpie... bo tesknie za tym czego nigdy nie poznalam. i tesknie za Tata, który nagle umarł w tamtym roku, tak strasznie za nim tesknie a Jego nie ma i już nigdy nie bedzie, nigdy go nie przytule., nigdy nie powie że jest ze mnie dumny Ludzie WYSLIJCIE SWOICH OJCOW NA BADANIA CHOLESTEROLU, niech sprawdza czy nie maja miazdzycy maja zdrowe serce, mój Tata zmarl tak nagle i tak niespodziewnaie, wlasnie przez SERCE!!! I poczytajcie o objawach ZAWAŁU! moze Waszych Ojcow uda się uratować, dla mojego Taty jest już za pozno

Gość gość
Godzinę temu. Mam dość problemów narzeczonego. Nie umiem mu pomóc.

Gość gość
smutno Ci z powodu , że ojciec zmarł? ej tam metraż mieszkania Ci się powiększył jedna gęba krytykująca Two9ich kochanków ubyła. są powody do zadowolenia

Gość gość
Wczoraj łzy mi się zakręciły pod biedronką gdy wrzucałam pięć złotych do puszki dla żebraka, to nie był jakiś Rumun czy kto, to był Polak pan około 40 lat, normalnie ubrany klęczał i trzymał kartkę "Drodzy państwo, mój syn ma 13 lat i choruje...." dalej nawet nie czytałam, facet wyglądał porządnie normalne ciuchy, kulturalny po wypowiedziach było słychać, że jest wykształcony. Ludzie z nim rozmawiali i wszyscy mu wrzucali, pytali się, radzili mu coś. Wzruszył mnie ten widok, takiego człowieka, jak on do tego stopnia się upokorzył, żeby choć trochę zebrać pieniędzy dla synka. Zawsze wrzucam takim ludziom, bo to żadna przyjemność klęczeć z wyciągnięta ręką, obojętnie czy to Rumunka, może ją zmuszają, może nie ma wyjścia, ale trzeba być zdesperowanym żeby tak się upokarzać. Ale nigdy się nie wzruszam, a wczoraj to było coś innego.

Gość gość
ale cham z ciebie, ja mozna sie cieszc ze smierci kogos tak bliskiego

Gość gość
nie jest mi smutno tyko mi serce PEKA czlowieku, ale nie wiem czy wiesz co to znaczy, bo nie wiem czy w ogole masz serce pisząc mi takie rzeczy

Gość gość
Ostatnio 3miesiace temu z powodu depresji w chwili kiedy chcialam popelnic samobojstwo..teraz nie potrafie sie rozplakac przez leki..

koleżanko przykro mi z powodu twojego ojca ale badania cholesterolu nic nie daja bo jego normy zostały ustalone arbitralnie bez żadnego naukowego potwierdzenia i obecnie sie je obniża w celuz wiekszenia zysków ze sprzedaży leków na tę właśnie "dolegliwość. Prawdopodobnie padł ofiarąą niedoboru cholesterolu, który nie jest notabene (cholesterol) niczym szkodliwym dla organizmu a wręcz przeciwnie

Gość gość
tydzien temu bo mnie facet zostawil

Gość gość
ryczałam dziś rano, bo 3 dzień moja kotka nic nie je i nie pije, najprawdopodobniej jest poważnie chora ;(

możesz spokojnie założyć, że za jego śmierć odpowiada chciwy kartel farmaceutyczny. a cholesterol jest niezbędny. NIe ma żadnych naukowych badań, z ktorych wynikałoby obecne normy, do których zbija sie cholesterol pod pretekstem zagrożenia miażdżycą przyczyna jest inna

Gość gość
u nas przed urzędem , w którym pracuje też klęczy żebrak wyciągnął ręke to go kopnęłem w tę rękę. a potem płakałam bo obcas zniszczyłam

Gość gość
nie płaczę w ogóle! tusz do rzęs zbyt drogi jest

Gość gość
przed chwilą z tęsknoty za domem, przez prace, przez to ze wszystko jest takie beznadziejne...