Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy zrezygnować jutro z rozszerzonej matury

Polecane posty

Gość gość

Proszę pomóżcie :( Podałam na rozszerzeniu język polski i angielski, wybieram się na filologię angielską lub pedagogike specjalną. Z języka angielskiego z rozszerzenia liczę na 70-80 % , natomiast co do polskiego , to albo się trafi w klucz , albo jest 0 %... Lubie pisac , oglądam duzo filmów do ktorych mogę sie odwołać na rozszerzeniu , ale niestety nie mam teraz czasu i nie czytam dużo , mam problem z zapamiętywaniem terminów , mylę czasami różne rzeczy w epokach , z polskiego mam 3. Noi nie wiem czy ryzykować i pisac go , czy jutro wypisac ? :( Jutro jest ostateczny termin Z jednej strony - z samym angielskim mam mniejsze szanse zeby sie gdzies dostac , ale jak dostane 0 % z polskiego to wstyd

Gość gość
up

Gość gość
Skora mylisz jakies rzeczy w epokach, to zastanow się najpierw, czy zdasz polski podstawowy.

Gość gość
Wiadomo,że to jeszcze powtórzę.. Po co takie złośliwości,ah Ci kochani rodacy,czuje się teraz taka wspierana :( Dziękuje,tego mi trzeba było

Gość gość
Dasz radę, tylko musisz się przyłożyć:)) Powtórz epoki , ich genezę powstania i przedstawicieli tych epok. Nie jest ich aż tak dużo. No i polecam zacząć czytać, bo film to za mało.