Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamaiiii

Obwisły brzuch doradźcie

Polecane posty

Gość kamaiiii

Witam! Od miesiąca ćwiczę z Ewa Ch. , raz w tyg. chodze na godzinę zumby i moje pytanie odnośnie mego zwisającego brzucha. Przed ćwiczeniami miałam spory , wystający brzuch dość twardy , od 2 dni mam mięciutki zwisający "flak" . Czy to możliwe że spowodowane jest to ćwiczeniami które wykonuję i zmianą nawyków żywieniowych. Proszę o Wasze opinie gdyż nie wiem czy tak powinno być

Gość gość
pewnie pozbyłaś się wzdęć.

Gość gość
skąd wam dziewczyny przychodzą takie pomysł, że brzuch wam obwisł w ciągu dwóch dni:) Jak nic miałaś wzdęcia; zaczełaś ćwiczyć i zdrowiej jeść i przeszło.

Gość gość
bzdura

Gość malwinadd
dieta, masaże ćwiczenia , regularnie możemy wspomagać się suplementami, jak dla mnie jest dobra zielona kawa max.

Gość gość
ja miałam po porodzie taki flaczek nic na niego nie działało ani ćwiczenia ani dieta po prostu skóra sie naciagła, byłam załamana. Kolezanka doradziła mi zebym poszła na masaż próżniowy, że ona chodziła i jej pomogło. Dała mi namiary gdzie ona chodziła , zadzwoniłam i zapisałam się. Juz jestem po 4 masazu i naprawde widze efekty, skóra jest jedrniejsza i gładsza, bardziej nawilzona. Pani powiedziała że jeszcze z 4 do 5 zabiegów i mój problem zniknie. Jestem przeszczesliwa, każej polecam te masaże bo naprawde działaja. aha ja chodze do Amaryllis w Bytomiu, gorąco polecam te centrum nie bedziecie żałować.

Gość gość
hej dziewczyny, mam brzuch podobny do tej kobiety na 3 zdjęciu od góry przed operacją www.chp.pl/Plastyka-brzucha/35 jak widzicie myślę o plastyce brzucha i oglądam różne strony pokazujące przemianę, co myślicie? do której z tych kobiet macie brzuchy podobne? Ta pierwsza najstraszniej ma wg mnie, no ale po operacji trochę się polepszyło! tego to się już chyba zćwiczyć nie da:(((

Gość gość
ja mam jak ta ostatnia na zdjęciach przed ;) ćwiczę masuję no cóż 2 ciąże swoje zrobiły w cuda nie wierzę ale mam te szczęście że nie wisi bo to = odparzenia

Gość gość
Masaż próżniowy może być jak najbardziej, ale myślę ze po falach radiowych będzie szybszy efekt. Poza tym osoby ze skłonnością do pękania naczynek i powstawania siniaków nie moge mieć masaźpzy próżniowych.

Gość gość
kamaiii jak zrobił Ci się flak to spalasz tłuszcz. Trzymaj tak dalej ,a brzuch masuj i nacieraj balsamami ujędrniajacymi

Gość gość
a czy widzieliście już najnowsze wyniki głosowania internautów na najlepsze tabletki na odchudzanie? wyniki dostępne na stronie rtno.pl

Przede wszystkim musimy wzmocnić mięśnie brzucha. Bez tego inne nasze wysiłki nie przyniosą efektu. W zależności od kondycji fizycznej możemy robić brzuszki (pamiętajmy o prawidłowym wykonywaniu ćwiczenia: głowa w jednej płaszczyźnie z plecami, mięśnie napięte) lub kręcić hula-hop. Dobre są też ćwiczenia izometryczne, czyli statyczny trening siłowy, polegający na napinaniu na 3-5 sekund mięśni brzucha. Zaletą tych ostatnich jest to, że są łatwe i mogą być wykonywane w dowolnym czasie i miejscu (przy pisaniu na komputerze, zmywaniu, prasowaniu).