Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie, którzy zakładają wątki o płaceniu na randkach

Polecane posty

Gość gość

najprawdopodobniej są po prostu gołodupcami, w dodatku pochodzącymi z rodzin, gdzie nie przekazano im elementarnego savoir vivre'u, że to jest zadanie faceta a nie kobiety. Napisał to facet, który zarabia, więc stówka za kawkę i ciasteczko to nie koniec świata. Pozdrawiam normalnych facetów bez kompleksu cienkiego portfela.

Gość gość
Czasem trzeba też kupić bilety do kina lub muzeum (50) i wsiąść w taksóweczkę (30-50). To było symboliczne ciasteczko Kolego :)

Nie masz pierwszej randki na myśli:) pierwsza to spacer. Godzi się na drugą to płacimy:) mam racje;)?

Gość gość
jak ktoś chce być dymany przez istotę, która jedyne co ma do zaoferowania to szpara między nogami to... droga wolna 🖐️

Gość gość
Tak,przewaznie pierwsza randka to spacer i kawa. Druga moze jakies kino.Z mojego punktu widzenia milo jak facet placi jednak nic mi sie nie stanie jesli raz na jakis czas ja postawie obiad czy wypad na weekend.Powiem wiecej.Czuje sie mega mogac zabrac wyjatkowego mezczyzne na kolacje za ktora zaplace.Ot taki prezent.Wszedzie musi byc jakas granica,norma.Jesli facet caly czas placi za randki,wtedy mi zostaje kupowanie prezentow ;)

Gość gość
generalnie nikt, kto ma kasę nie zwraca na to uwagi - jeśli obie strony zarabiają, to w tym nie ma żadnego problemu

Gość gość
Piotrus niestety ale mam juz z kim spacerowac :)

Gość gość
Na kochanka brak checi wiec zostaje tylko maz

Gość gość
jestesmy jeszcze calkiem mlodzi Piotrusiu

Gość gość
Hm wydaje mi sie,ze takie zdrobnienie jest cieple/mile/uprzejme. Jesli jednak Ci to przeszkadza moge pisac Piotrze

Gość gość
gość dziś ciepły to ty jesteś pederasto

Mogę być i Piotruś :) dwa lata i rok temu pisałem w lutym, że mam 17 i 18 lat. A teraz nie pisze, że 19 tylko 18(jeszcze hehhh)

Gość gość
22:37 Dla Ciebie moge byc kimkolwiek zechcesz. Swoja postawa prezentujesz tylko dno moralne i intelektualne. Nie ponizaj sie wiecej :)

Gość gość
ło czyli jeszcze mlody dzieciak jestes. Co tu robisz? Na tym forum rzecz jasna.

Gość gość
dziś nie wymądrzaj mi się tutaj gówniaro

Gość gość
mój obecny maz na pierwsza randke wziął mnie do eleganckiej restauracji i postawił kolacje za 200 zł. teraz jestem z nim w ciaży i jestem szczesliwa:)

Gość gość
Jak mam wydać kasę na randkę bez gwarancji seksu to sorry ale wole zapłacić profesjonalistce za usługę na najwyższym poziomie. Lepsze to niż kino kawka ciasteczko obiadek w drogiej restauracji a w efekcie buzi w policzek na do widzenia i niewypowiedziana obietnica że na kolejnej sponsorowanej randce MOŻE coś będzie

Gość gość
jak szukasz seksu - to sobie go kup (randki - szukanie związku, miłości) randki to nie to czego szukasz - jesteś widocznie niezbyt rozwinięty psychicznie i intelektualnie PS uważaj tylko na to, by się syfem nie zarazić na swoich płatnych seks-"randkach"

Gość gość
Mniejsze prawdopodobieństwo że dostanę go od profesjonalistki niż byle cichodajki czy zwrotu z ukeja którą przepukało pół ukejskiego Pakistanu a teraz w Polsce męża szuka :)