Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzylatek nic nie je.

Polecane posty

Gość gość

JW. Potrafi nic nie jesc. Rano wypija mleko, i nic do wieczora. Wieczorem skubnie troche piersi z kurczaka i mowi ze sie najadl. Lekarz mowi ze to normalne w tym wieku, ale ja sie martwie. Jakies rady?

Gość gość
To nie jest n8rmalne. Zbadaj kał dziecka na obecność robali. Ma na 99% nawet jeśli nie ma innych objawów. Ogranicz słodycze do minimum

Gość gość
Nie je slodyczy.

Gość gość
ale tak calkiem nic? Od porannego mleka do wieczora? Pije cos?

Gość gość
i dopiero teraz się zastanawiasz. trochę dziwne, a co robiłaś przez ostatnie 2 lata? Co dziecko jadło? jak często? chyba tak nagle nie przestał jeść.. a jak ze wzrostem i wagą?

Gość gość
w tym wieku dzieci bardzo wybrzydzaja, piers kurczaka dla trzylatka to akurat nie jest atrakcja , latwiej bedzie go karmic plynnymi potrawami, gotuj zupy, moje lubialy pomidorowa i ogorkowa z kiszoych ogorkow, jogurty bardzo fajnie dzieciaki jedza, serki, platki z mlekiem skup sie na potrawach papkowatych i bardziej plynnych jak lubi mleko to dawaj mu w butli z kaszka zrob wieksza dziurke niech ciagnie kaszke, moja ma 5 lat i do tej pory jak jest drugie danie to godzine meczy nad talerzem za to zupy bardzo szybko zjada

Gość gość
Moja corka tez tak nie jadla potrawila tylko rano mleko a jak chcialam cos dac jej potem to plula albo wymiotowala.wyniki miala super byla wesola aktywna rosla i bylo ok wiec sie nie martwilam juz tak ale duzo pila sokow przecierowych.teraz ma lat 18 i nie mozna jej odgonic od jedzenia i jest szczupla