Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darek95

Czy ona była dziewicą?

Polecane posty

Cześć! Mam na imię Darek i mam 19 lat. Jakieś pół roku temu kochałem się z moją dziewczyną. Nie był to mój pierwszy raz niestety;( Ale ona zapewniała mnie, że dla niej to jest pierwszy raz. Więc postarałem się bo już trochę poznałem tych klocków. Długi romantyczny spacer, piknik, pieszczoty. No i zaczęliśmy to robić. Niestety co mnie zaniepokoiło to, że nie czułem jak przebijam błonę, nie było krwi też.. Ona mówiła, że ją boli ale mogło to być sztuczne i udawane. Wy kobiety wiecie to najlepiej. Później już wchodził elegancko tak jak do starej piczy. Już po pierwszym razem jej wargi były wywalone na wierzch. Nawet przed już je miała. Pytałem kiedyś o to. Mówiła, że mogło nie być błony przez sport czy coś albo od tamponów bo uzywała zawsze. Kobiety jak poznać czy to była dziewica czy też tylko kłamała? Mam teraz dylemat.

Gość gość111
Taktrudnowierzyć swojej dziewczynie? Sorry, ale jak jej nie ufasz, to długo ten związek nie pociągnie. Umnie te nie było krwi,ale mój chłopak mi UFA i wie,że jestem z nim szczera. Współczuję dziewczynie

Próbuje jej ufać ale ciągle dowiaduje się jakis nowych rzeczy na ten temat i to mnie dobija :o

Gość gość
jak mowi ze byla to byla i o co ci chodzi :(

Gość gość
sam sie dobijasz niepotrzebnie :( przerosniete EGO ?

Gość gość111
Dowiedziałeś się, że miała pierwszy raz z kimś innym?Jeśli nie, no to zacznij słuchać tego co do cb mówi. Jeśli tak, to porozmawiaj z nią, bo ludzie czasami są zawistni

Gość gość dżina ciemno oka
To ze mówi to nie znaczy ze prawda możesz to łatwo sprawdzić u ginekologa idą z nią ale to by bylo świństwo:-) zapewne nawet by się nie zgodziła.2 tak jak sam stwierdziłeś nie czulś ciasno ani krwi. Krwi nie musi lecieć tak dużo ale krople powinny być tampony nie przybijają całej blony dziewiczej i 3 musi być ciasna nawet jak by nie było krwi. Idź do ginekologa o konsultacje to ci powie to samo. Wiec twoja albo sie masturbowala różnymi gadżetami. Albo nie była cnotka. Masz odpowiedz.

Gość gość111
A wiesz, że nie wszystkie kobiety rodzą się z błoną? Albo że ona może mieć różne kształty i czasem zostaje przerwana dopiero przy porodzie?

Większość nastolatek mówi że są dziewicam 50% z nich są już dawno po stosunku pierwszym od 15, 16roku życia.,

Gość gość
Błony dziewicze maja różne kształty i mają cieńka co rzeczywiście skutkuje mniejszą utraty krwi i grubszą co poleci jak z kranu ale dziewica nie ma p***y rozepchanej. Wiec brak krwi i do tego brak ciasnoty to taka to już wiadomo ze nie było sie pierwszym do tego głupie tłumaczenie dziewczyny ze nie czuł błony przez tampona lub co bardziej śmieszne sport:-) jeśli masz obawy co do jej szczerości to rzeczywiście skontaktuj sie z ginekologiem i pod pytaj.

Gość gość
Widocznie w takim towarzystwie się obracasz. U mnie w maturalnej klasie na 17 dziewczym max 5-6 nie były dziewicami

Ja o wszystkich wiem i czytałem. Przecież wierzyłbym jej ale po prostu ona daje mi takie powody, że coraz bardziej przestaje w to wierzyć. Wiem, że była zakochana w takim jednym. Niby nie była znim ale wiecie jak to młode naiwne dziewczyny. Mówiła, że nie robiła nigdy nic sobie teraz wyszło że robiła. Mówiła, że nie wie jak jest mieć orgazm. Teraz nagle już wyszło, że wiedziała. Mówi, że tampom mógł uszkodzić "bo jego sie tak głęboko wkłada" (Myślę, że by to czuła chyba i widziala). Myślę, że była by zdolna udawać dziewicę tylko dlatego żeby mnie zdobyć. :/ Gubi sie w swoich kłamstwach. Akceptowałbym to gdyby mi to powiedziała a nie kłamała na siłe. Sam juz nie wiem. smutas.gif

I na ten temat wypowiadał sie znany seksuolog i ginekolog. Nastolatki mają dużą wyobraźnie. I to że ci powiedziała że jest dziewica nie oznacza na 100% ze to była prawda tym bardziej że autor sam pewien nie jest i miał za sobą już doświadczenia seksualne.

Gość gość
Ja tez nie mialam krwi, nie czułam przebijania blony. Dzisiaj już mąż wierzy mi na słowo honoru. Dla ścisłości, nie masturbowalam niczym ;)

i co po pierwszym razie juz wisiały ci wargi jak u doświadczonej kobiety i rozluźniłaś się tak że ledwo ledwo co czułem?? :( Do tego wszystkiego doszło dużo znajomości z jej strony. Jakoś za szybko zaczęła łapać co i jak. Teraz mi mówi, że czytała duzo. A jeszcze dwa miesiące temu mówiła, że czytanie o takich rzeczach jest "chore"

Gość gość
U mnie też nie było błony ani krwi, a to był mój pierwszy partner z którym robiłam cokolwiek ;). Odrobinka krwi była wcześniej, przy pieszczotach z tym samym partnerem, ale on tego nie zauważył. Też moim zdaniem miał wątpliwości przez jakiś czas czy to na pewno był mój pierwszy raz (bo na ten temat niby żartował) ale był :).

Gość gość
U mnie był straszny ból i masa krwi

Gość gość
nie dodał mi się post. U mnie też nie było krwii i błony. Odrobina była wcześniej, przy pieszczotach. To był mój pierwszy partner z którym robiłam cokolwiek :). Wydaje mi się że możesz poznać po tym czy była bardzo spięta i chciała dosyć szybko kończyć. Mam wrażenie że pierwszy raz chce się mieć szybko "z głowy", tzn seks nie trwa za długo, a już na pewno za pierwszym razem nie kombinuje się z wieloma pozycjami itd. Po tym można poznać :)

Gość gość
Ja miałam dużo krwi i bolało jak cholera. Przy następnych razach był dalej kłopot bo ciasno i byłam spieta

Gość gość
Ja miałam dużo krwi i bolało jak cholera. Przy następnych razach był dalej kłopot bo ciasno i byłam spieta

Gość gość

Gość gość
Glupia dziewczyna ,za szybko poszla z toba do lozka :( mogla cie dlugo ,dlugo przetrzymac to bys byl szczesliwy ze nareszcie ja masz i nie szukalbys problemow tam gdzie ich niema .

Do tego jakoś za szybko zaczęła łapać co i jak tak jakby już wiedziała dawno o co w tym chodzi. Teraz mówi, że czytała dużo. Ale przecież jeszcze dwa miesiące jak była mowa o czytaniu informacji erotycznych to mówiła, że to chore

Gość gość

Gość gość

Do tego jakoś za dobrze się znała potem nagle jak na pierwszy raz. Już wszystko tak łapała. Teraz mówi, że dużo czytała a przeciez niedawno mówiła że czytanie o takich rzeczach jest chore

Hmm po prostu ściemnia i sie sama w kłamstwach gubi.

Gość gość
Hmm a ja jestem dziewica, a nie mam blony..dowiedzialam sie o tym u ginekologa, pytal sie mnie czy wspolzylam, a ja na to,ze nie, a podczas badania powiedzial, ze tej blony nie widzi..a ja w szoku, ze jak to mozliwe to powiedzial, ze niektore kobiety rodza sie bez blony, traca na wskutek uzywania tamponow, uprawiania sportu czy masturbacji

Gość gość111
Darek, seksu człowiek uczy się szybko jeśli chce. Po prostu wie się co sprawia ci przyjemność,a co nie. Kobieta, nawet niedoświadczona, czuje co jej tę przyjemność daje. Ja nie krwawawiłam i nie bolało (może trochę, ale byłam przygotowana na dużo większy ból) i bardzo spięta nie byłam. Dużo mniej niż podczas pierwszej wizyty u ginekologa. Wiesz dlaczego? Bo już wtedy wiedziałam, że kochammojego partnera i chcę to zrobić z nim. Nie chciałam, żeby to się szybko skończyło, ale niestety (to był nasz wspólny pierwszy raz). Jeśli ją kochasz, to uwierz jej. Jeśli nie, to współczuję dziewczynie, bo wyjdzie na to, że tylko chcialeś włożyć

Gość gość
Fajne było z tymi wargami :) no wiesz już mam swoje lata, sex tez uprawiam dobre kilka lat ale wargi mi nie wiszą....