Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darek95

Czy ona była dziewicą?

Polecane posty

Cześć! Mam na imię Darek i mam 19 lat. Jakieś pół roku temu kochałem się z moją dziewczyną. Nie był to mój pierwszy raz niestety;( Ale ona zapewniała mnie, że dla niej to jest pierwszy raz. Więc postarałem się bo już trochę poznałem tych klocków. Długi romantyczny spacer, piknik, pieszczoty. No i zaczęliśmy to robić. Niestety co mnie zaniepokoiło to, że nie czułem jak przebijam błonę, nie było krwi też.. Ona mówiła, że ją boli ale mogło to być sztuczne i udawane. Wy kobiety wiecie to najlepiej. Później już wchodził elegancko tak jak do starej piczy. Już po pierwszym razem jej wargi były wywalone na wierzch. Nawet przed już je miała. Pytałem kiedyś o to. Mówiła, że mogło nie być błony przez sport czy coś albo od tamponów bo uzywała zawsze. Mówiła też, że się nie masturbowała nigdy nie wie jak jest orgazm przeżyć a teraz wyszło, że robiła to co dwa tygodnie średnio od dawna. Kobiety jak poznać czy to była dziewica czy też tylko kłamała? Mam teraz dylemat

Gość gość
Dareczku ! nie masz możliwości teraz po pół roku dociec czy dziewczyna była dziewicą czy jednak nie. To że nie było słuchac wielkiego BUM pękanej blony nie oznacza ,że wczesniej z kimś spała. Na Twoim miejscu poczytałabym sobie zanim zabrałabym się za pchanie swojego fiutka komukolwiek :)

Gość gość
Jak skłamała raz, to znaczy, że kłamie. Nie ufaj takiej kobiecie.

Twardy orzech do zgryzienia... Proponuję sprawdzoną metodę, wrzuć ją do rzeki z kamieniem u szyi, jak wypłynie to znaczy, że była dziewicą, a jak nie, to jednej puszczalskiej mniej:O a tak serio, nie wymagaj tego, czego sam nie masz do zaoferowania.

Ja o wszystkich wiem i czytałem. Przecież wierzyłbym jej ale po prostu ona daje mi takie powody, że coraz bardziej przestaje w to wierzyć. Wiem, że była zakochana w takim jednym. Niby nie była znim ale wiecie jak to młode naiwne dziewczyny. Mówiła, że nie robiła nigdy nic sobie teraz wyszło że robiła. Mówiła, że nie wie jak jest mieć orgazm. Teraz nagle już wyszło, że wiedziała. Mówi, że tampom mógł uszkodzić "bo jego sie tak głęboko wkłada" (Myślę, że by to czuła chyba i widziala). Myślę, że była by zdolna udawać dziewicę tylko dlatego żeby mnie zdobyć. :/ Gubi sie w swoich kłamstwach. Akceptowałbym to gdyby mi to powiedziała a nie kłamała na siłe. Sam juz nie wiem. :(

Gość gość
nie dodał mi się post. U mnie też nie było krwii i błony. Odrobina była wcześniej, przy pieszczotach. To był mój pierwszy partner z którym robiłam cokolwiek :). Wydaje mi się że możesz poznać po tym czy była bardzo spięta i chciała dosyć szybko kończyć. Mam wrażenie że pierwszy raz chce się mieć szybko "z głowy", tzn seks nie trwa za długo, a już na pewno za pierwszym razem nie kombinuje się z wieloma pozycjami itd. Po tym można poznać :)

Gość gość
nie dodał mi się post. U mnie też nie było krwii i błony. Odrobina była wcześniej, przy pieszczotach. To był mój pierwszy partner z którym robiłam cokolwiek :). Wydaje mi się że możesz poznać po tym czy była bardzo spięta i chciała dosyć szybko kończyć. Mam wrażenie że pierwszy raz chce się mieć szybko "z głowy", tzn seks nie trwa za długo, a już na pewno za pierwszym razem nie kombinuje się z wieloma pozycjami itd. Po tym można poznać :)