Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego testy z porannego moczu wychodza negatywne a robione w dzien pozytyw

Polecane posty

Gość gość

nie rozumem wszedzie pisze zeby robu=ic rano, z porannego pierwszego moczu wycgodzi mi tylko kreska kontrola a juz z kolejnego moczu czy w dzien wychodzi test pozytywny, czy to moze swiadczyc o jakies chorobie, dodam ze czuje sie ciazowo i raczej jestem w ciazy, poza tym kilka dni temu negatywy wychodzily i z ranego i pozniejszego moczu a od wczoraj ma pozytyw ale nie z pierwszego silkania o co tu chodzi?

Gość gość
Nie mam pojęcia, ja zawsze robiłam test kilka dni po terminie @, zawsze było to po południu i zawsze wyszły 2 kreski, mam za sobą 3 ciąże.

Gość gość
to rowniez nie jest oja pierwsza ciaza i zawsze bylo tak ze z porannego mi wychodzilo najbardziej wyraznie, tym razem wczoraj robilam test rano negatyw po kolejnym sikaiu pozytyw to samo dzis rao negatyw kolejny test przed poludniem poytyw, czuje sie ciozowo znam swoj organizm szczegolnie to samopoczucie z samego rana jest charakterystyczne, zastanawiam sie czy to moze nie jakas choroba we mnie cos zamyla, czy mial kiedys ktos podobnie? ale kilka dni temu i z porannego i z poludniowego wychodzily negatywy wiec chyba raczej nie choroba naprawde sama nie wiem co myslec