Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bronisław Komoerwski mój kandydat

Polecane posty

Gość gość

Ja zagłosuję na Komorowskiego to jedyny człowiek nadający się na to stanowisko, jak słucham wypowiedzi jak nadają jeden na drugiego to nie dobrze mi pozwalniała bym połowę po cholerę minister i wiceminister czym więcej ich tam jest to nic nie robią. Pan Komorowski może i nie jest najlepszy ale ma poukładane w głowie nie potrzebny nikt nowy żeby po swojemu żądził bo w tym wszystkim to my jesteśmy najważniejsi bez oni byli by zwykłymi robolami to my ich wylansowaliśmy tym że głosujemy na nich a oni po obięciu stanowisk zapominają o nas to smutne.

Gość gość
Mój też lubię go i ma duże poparcie..

Gość gość
On nie decyduje zbytnio o losach Polski bo nie taka jest w naszym kraju rola prezydenta, a przede wszystkim reprezentacyjna. Facet jest poukładany, normalny, nie robi bachorow na prawo i lewo. Tez na niego zagłosuje.

Gość gość
12:57 jedźcie obaj do Izraela na stałe

Prezydent znaczy obrońca Polaków(Polski) i jest to bardzo ważne stanowisko, nie wolno umniejszać roli. Wiadomo ile afer z Bronisławem Komorowskim w tle. Dlatego jeżeli jeszcze raz powodujesz że stanie się prezydentem co mam sądzić o Tobie?

Gość gość
Te gafy Komorowskiego i niezrecznosc dyskfalifikuja go.No i te jego dziwne powiązania .Podpisuje wszystko co platforma mu każe.Przegra z Duda i cuda z sondazami mu nie pomogą

Gość gość
Komorowski to notariusz PO,jeszcze Wam mało!

Gość gość
W Wielkiej Brytanii i Irlandii gdzie mieszka prawie 3 mln Polaków zrobiono sondaż jak zagłosują w wyborach prezydenckich oto wyniki dr Andrzej Duda 57% B,Komorowski-23% Korwin Mikke-13% dr Ogórek-7% Jarubas-1% jak nie sfałszują wyborów Komorowski przegra z kretesem.

Gość gość
W mediach partyjnio rządowych trwa pompowanie Komorowskiego. Gdy on przegra oni stracą pracę .Zresztą gdy zrobili z telewizji publicznej partyjna powinni się bać

Gość gość
Od kiedy Magdalena Ogórek pisze B.K.? Ludzie nauczcie się pisać! Magdalena Ogórek to Ogórek, nie komorowski!

Gość gość
tylko malanowski ostatecznie ałysz a jak dla mnie to i maradona do spółki z bońikiem tylko nie?

Gość gość
cy bk to tyla co beko mnie sie

Gość gość
komor to notariusz PO,podpisuje z automatu.PODWYŻSZYŁ WIEK EMERYTALNY DO ŚMIERCI,ale nie sobie :D itd,itp.Szkoda klikać.

Gość gość
co a co dopiero z przemyślenia i od serca zdecydować wyjść z nory i pójść oddać ducha.?