Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki laktator polecacie

Polecane posty

Gość gość

Witam, jaki laktator lepszy droższy ręczny AVENT LAKTATOR NATURAL koszt ok 100 zł czy tańszy elektryczny np LAKTATOR ELEKTRYCZNY BABY ONO SENSI ok 120-150 zł. Nie chce wydawać na markowy elektryczny kilkuset zł dlatego proszę o rade mam które mają w tej kwestii doświadczenie.

Gość gość
Kochana a ile chcesz ściągać mleka? jak okazjonalnie, to ręczny może być, ja ściągam na każde karmienie bo moja mała odrzuciła pierś i taki nie zdawał egzaminu, kupiłam lovi prolactis elektryczny dwufazowy (325 zł), wcześniej miała ręczny aventu, był spoko.

Gość gość
W marcu dopiero mam termin porodu, to moje pierwsze dziecko dlatego jestem zielona w tych sprawach. Położna radziła kupić przed rozwiązaniem, problem w tym że nie wiem jak będę używać..... a może wcale może nie będę miała pokarmu itd dlatego nie wiem czy jest sens kupować drogie modele.

Gość gość
nie słuchaj położnej... wybierz teraz model i jak bedzie trzeba to męża wyślesz po zakup... Bez sensu wydawanie kasy skoro nie wiadomo czy sie przyda... z wyborem ci nie pomogę bo karmiłam tylko piersia...

Gość gość
Słyszałam że jest czasami potrzebny już w szpitalu żeby pobudzić laktację. Chyba zdecyduje się na dobry ręczny, czytałam opinie o Baby Ono i niektóre pochlebne i to na różnych portalach są identyczne, takie kopiuj wklej.