Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 go艣膰

dodatki do domu

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Warto sobie przejrze膰 dywany na stronie https://7kd.pl/ maj膮 fajne wzory, du偶o nowoczesnych do wsp贸艂czesnych mieszka艅, ale te偶 widze 偶e wracaj膮 do 艂aski te takie bardziej tradycyjne tureckie wzory. Co do jako艣ci tych kilku dywan贸w kt贸re st膮d kupowa艂em nie mam uwag, wszystko w najwy偶szym standardzie, dobrze zawsze zapakowane przy dostawie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 aSunsino
Ja czasami Was nie mog臋 zrozumie膰. Przecie偶 w ka偶dym wi臋kszym mie艣cie macie du偶e galerie w kt贸rych do domu mo偶na kupi膰 praktycznie wszystko. Przyk艂ad z Wroc艂awia Galeria Wn臋trz Domar - https://domar.pl/kategorie/tekstylia-dywany/ sklepy z niekt贸rymi dodatkami, a jest tego ca艂a masa, mo偶na w zasadzie chodzi膰 p贸艂 dnia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izka58
Ja zamawiam dodatki cz臋sto przez internet np. z https://zona-design.pl/ , wiele tam jest ciekawych dodatk贸w i to za niedu偶e pieniadze ;)

Udost臋pnij ten post

W艂a艣nie przegl膮dam sklep zona-design.pl i widz臋 sporo bardzo 艂adnych dodatk贸w w niez艂ych cenach. Uwielbiam mie膰 w domu nowoczesne dodatki i widz臋, 偶e w tym sklepie na pewno sporo zam贸wi臋.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marcin Poborski

To s膮 rzeczy, kt贸re warto wybiera膰 kompleksowo ju偶 na etapie wybierania stylu aran偶acji i samej aran偶acji. www.decoroom.eu

Udost臋pnij ten post

Ja poleci膰 moge bomm.pl je艣li chodzi o dekoracje i r贸偶nego rodzaju kompozycje. Dodatkowo zawsze mo偶na 艣ci膮膰 koszty i zam贸wi膰 cos na alli. Tam jest przecie偶 bardzo du偶y wyb贸r.

Udost臋pnij ten post

Ja uwielbiam home&you. Zawsze jak jestem z galerii handlowej zagl膮dam tam i zawsze co艣 musz臋 kupi膰. Mam od nich po艣ciele, r臋czniki, dywaniki i pierdo艂ki do 艂azienki i oczywi艣cie kubki, talerzyki i ozdoby do salonu i kuchni.聽:classic_smile:

Udost臋pnij ten post

Oryginalny wazon (z艂oty kolor, nieregularna faktura), patera na owoce, podstawki (艣wietnie sprawdzaj膮 si臋 na przyk艂ad na 艣wiece), 艣wiece (o r贸偶nych kszta艂tach i zapachach), fajne 艣wieczniki. Wszystkie je kupi艂am w hurtowni FloraDekora.pl -聽http://www.floradekora.pl/. Produkty s膮 naprawd臋 wysokiej jako艣ci i w rozs膮dnych cenach wi臋c polecam. 馃槈

Udost臋pnij ten post

Ja najcz臋艣ciej inspiracji szukam w internecie, na Pinterest, czy w katalogach dost臋pnych na r贸偶nych stronach, np. tu https://www.kupino.pl/gazetki/dekoria . P贸藕niej szukam tego co mi si臋 podoba w sklepach, kt贸re s膮 w moim mie艣cie. A nawet je偶eli nie mam do takiego sklepu bezpo艣redniego dost臋pu to zawsze mo偶na zam贸wi膰 przez internet, przecie偶 teraz to r贸wnie 艂atwe jak zakupy w warzywniaku ;) Wystarczy tylko chcie膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NOVA

A mo偶e by tak... NOVA Centrum Edukacyjne?
NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz?聽
Bezp艂atne kierunki, w艂asne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasj膮? Tak, to u Nas聽
Przyjd藕 z dowodem osobistym i zapisz si臋! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej!聽
ul. Krakowska 17/9聽 Tarn贸w 143000350/796400893

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anitka

Ja osobi艣cie stawiam na dodatki wykonane r臋cznie. Ostatnio bardzo modn膮 metod膮 zdobienia jest DECOUPAGE> Osobi艣cie robi臋 i posiadam pi臋kne cude艅ka. Pocz膮wszy od聽 ro偶nych pude艂ek ozdobnych czy to na herbat臋 kaw臋, S艂oiki na r贸偶ne rzeczy, kosmetyczki, szkatu艂ki, nawet taboret i szaf臋 odnowi艂am t膮 metod膮. Naprawd臋 fajna zabawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Inga

Ja ostatnio zdecydowa艂am si臋 na naklejki na 艣cian臋 z naklej-to.pl i powiem szczerze, 偶e jestem nimi聽zachwycona. Super si臋 prezentuj膮. Nie by艂o problemu z ich naklejeniem i co艣 czuje, 偶e to nie by艂o m贸j ostatni zakup na tej stronie.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasienekk266

Hmm mo偶e jakie艣 fajne poduchy dekoracyjne? Ostatnio sama sobie je sprawi艂am i jestem bardzo zadowolona. Niby drobiazg a du偶o mo偶e zmieni膰 w salonie. Kupowa艂am je ze sklepu Little Dreams - raj dla wszystkich poduszkowicz贸w. Jak lubicie tego typu rzeczy to b臋dziecie zadowolone.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lotia

Wszystko jest kwesti膮 indywidualn膮. Jedni lubi膮 dodatki minimalistyczne, inni du偶e i zwracaj膮ce uwag臋, a jeszcze inni nie lubi膮 ich wcale. Ja przepad艂am odk膮d odkry艂am Sklep Afryka艅ski - maj膮 tam pi臋kne dodatki, stworzone w艂asnor臋cznie, przez afryka艅skich artyst贸w. Niepowtarzalne i oryginalne. To jest m贸j styl:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zosia

Jaki艣 czas temu szuka艂am prezentu do nowego mieszkania kole偶anki ca艂kiem przypadkiem trafi艂am na fejsa pracownia sznurka. S膮 tam r臋cznie robione poduszki, koce itp. Pami臋tam 偶e od zawsze mojej kole偶ance podoba艂y si臋 takie rzeczy wi臋c kupi艂am jej kilka poduszek i koc do kompletu. Jest nimi zachwycona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monika

Na allmeblopl mo偶na znale藕膰 fajne dodatki do mieszkania. Ja zam贸wi艂am od nich zas艂ony i poszewki na poduszki i nie 偶a艂uj臋. Jako艣膰 super.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olka

R贸偶nego rodzaju gad偶ety wykonane z blachy malowanej proszkowo i wycinanej laserowo znajdziecie w www.pi-shape.pl/produkty.html Maj膮 doniczki, serwetniki, wieszaki, zegary czy podstawki pod ksi膮偶ki. Wyb贸r fajny, rzeczy maj膮 fantastyczne wzory i kolory, tak偶e mo偶ecie sobie fajnie takimi dodatkami udekorowa膰 mieszkanie.

Udost臋pnij ten post

W mojej ocenie oferta nowoczesnych mebli obecnie si臋 dobrze rozwija, natomiast chyba najwi臋cej takich propozycji znajdziesz w sklepach w sieci jak mi臋dzy innymi w ofercie Mebel Partner, gdzie faktycznie ten wyb贸r mebli jest bardzo du偶y i mo偶na co艣 sensownego dla siebie szuka膰.

Udost臋pnij ten post

Art. po艣cielowe polecam z Meganstyle24.pl

Polska firma producent.

Udost臋pnij ten post

W domu/mieszkaniu nie mo偶e zabrakn膮膰 dywanu 馃槃 Polecam ca艂ym sercem 7kd.pl

Udost臋pnij ten post

HITY

Odkurzacz bezprzewodowy Miele jest niezast膮piony, jedyny kt贸ry naprawd臋 dobrze odkurza, nie psuje si臋 i ma dodatkowa baterie (plus te baterie mo偶na dokupi膰 bezproblemowo)

Termomix zast臋puje kilka urz膮dze艅: mikser, maszyn臋 do wyrabiania chleba,聽gotuje, ubija, mieli, gotuje na parze. Naprawd臋 warto zainwestowa膰.

-karcher do mycia okien, ale trzeba umie膰 si臋 obchodzi膰, po zebraniu wody konieczne jest wypolerowanie szyby such膮 szmatk膮 z mikrofibry do okien inaczej s膮 smugi, ale i tak hit

- wyciskarka Hurom do kt贸rej mo偶na wrzuca膰 nie pokrojone owoce bo sama kroi

- 偶elazko wytwornica pary, prasuje super szybko i 艂atwo nawet len, mo偶na te偶 prasowa膰 w pionie

- na pod艂og臋 deska warstwowa d臋bowa聽https://www.drewnostacja.pl/produkt/deska-warstwowa-debowa-20mm/聽Kt贸ra nadaje si臋 na ogrzewanie pod艂ogowe

KIT

-slabe odkurzacze bezprzewodowe, ja mia艂am Bosch i Elektrolux, w najlepszym razie to zast臋puje zmiotke i to do momentu nieuniknionej awarii

- wyciskarka do sok贸w z ma艂ym otworem wszystko trzeba kroi膰 na ma艂e kawa艂eczki

-chyba jestem wyj膮tkiem ale suszarka b臋bnowa uwa偶am 偶e niszczy ubrania

Udost臋pnij ten post

Zale偶y w jakim kraju jestem. Jak na po艂udniu Europy, to obejd臋 si臋 bez kuchni, wystarczy grill na dworze, kawa艂ek deski lub kamienia do przygotowania potrawy i woda bie偶膮ca a w Pl to wymy艣lam tylko

W kuchni dobrze jest na pewno zainwestowa膰 w zawiasy meblowe z cichym domykiem聽https://uchwytymeblowe24.pl/zawiasy-meblowe-z-domykiem聽Bardzo wygodna sprawa.聽

馃槈

Udost臋pnij ten post

Zmywarka, suszarka b臋bnowa, ekspres do kawy, odkurzacz bez kabla, termomix, 偶elazko ze stacja pary, garderoba, parawan nawannowy, p艂ytki w 艂azienkach szare z b艂yszcz膮cymi drobinkami, panele w kolorze d膮b, 艂贸偶ko na ramie, ceg艂a miedzy szafkami kuchennymi, indukcja, lodowka side by side czarna z kistkarka i woda, wysokie cargo, szuflady zamiast szafek w kuchni, rolety gumowe nieprzepuszczaj膮cego promieni s艂onecznych i radio podtynkowe w 艂azience

A i domofon z kamer膮:

https://homezone.pl/odkryj-profesjonalne-domofony-z-kamera/

Jak dla mnie mega wygodne u艂atwienie.聽

Udost臋pnij ten post

Absolutnie du偶y, zadaszony taras na kt贸ry cz臋sto przenosi si臋 偶ycie w lecie w ciep艂e dni. Koniecznie te偶 minimum 2 koty, kt贸re codziennie ocieplaj膮 relacje rodzinne.

Z kotami nie ma problemu przy 1, czy 2-dniowych wyjazdach. U nas od 18 lat sprawdza si臋 w og贸lnodost臋pnej 艂azience przy salonie (Uwaga) - pisuar.

Warto te偶 zamontowa膰 osobno instalacj臋 wod-kan od wanny, prysznica, czy te偶 umywalek kt贸re odprowadzaj膮 tak zwane szare 艣cieki do ogrodu a nie b臋d膮 zapewnia艂y szamba. To jest legalne a nie generuje dodatkowych koszt贸w ze wzgl臋du na zwi臋kszon膮 ilo艣膰 wywo偶onych 艣ciek贸w i w niekt贸rych miejscach nie wp艂ywa na podwy偶szon膮 op艂at臋 za wyw贸z 艣mieci kt贸ry jest rozliczony od zu偶ytej wody.

Je艣li natomiast szukacie 艂adnych dekoracji, polecam zerkn膮膰 sobie do sklepu z ceramik膮 Boles艂awieck膮:聽 https://andyceramika.pl聽Jest to r臋cznie malowana ceramika, kt贸ra nigdy sie nie zestarzeje.聽

Udost臋pnij ten post

Chusteczki jednorazowe do mycia wc- muszli

聽Vileda 偶贸艂ta 艣cierka uniwersalna do szyb, lustra, tv i og贸lnie gdzie ma nie by膰 zaciek贸w

聽Ocet przelany do ma艂ego spryskiwacza z rossmanna za 2.5 buteleczka spray do samolotu 100 ml. U偶ywam do mycia kran贸w, blat贸w, lod贸wki na bie偶膮co. Wszytskiego

聽P艂aski mop zwyk艂y nie elektryczny. Przydaje si臋 czasem do zbierania kurzu a czasem do dok艂adniejszego mycia聽

Je艣li chodzi natomiast o kuchni臋 to dla mnie podstaw膮 b臋dzie wygodny blender jak tutaj聽https://ezakupowo.pl/Blendery-c58

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋