Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość barney

Dziewczyna zerwała

Polecane posty

Gość barney

WItam Poznałem dziewczyna pod koniec listopada, zerwała ze mną po 2 miesiącach znajomości. Wszystko szło dobrze, pisaliśmy, spotykaliśmy się, po miesiącu oznajmiła że chciałaby ze mną spróbować, że nie przeszkadzają jej moje wady o których wspomniałem kiedyś itd. Prawdę mówiąc poznaliśmy się przez Internet szukała partnera na studniówkę, później przyznała że tak naprawdę chciała poznać jakiegoś chłopaka. Nie byłem jakiś nachalny raz ona pierwsza pisała raz ja. W drugim miesiącu już nie było chyba takiego zaangażowania z jej strony, u mnie było lecz nie dawałem tego poznać po sobie. Na studniówce była jakś taka obojętna w stosunku do mnie, powiedziałem jej że chciałbym z nią spróbować że świetnie się z nią dogaduje itd. Pocałowała się ze mną, ale i tak sprawiał wrażenie oschłej. Na drugi dzień napisałem do niej, a ona zerwała powiedziała że nie chce mnie krzywdzić ani sama zostać skrzywdzona żę nie szuka chłopaka do związku, że lepiej będzie jak skończymy. Kiedy próbowałem się dowiedzieć o co chodzi powiedziała że poznała kogoś co raczej nie jest prawdą. Napisałem jej że to co zrobiła nie było z klasą czyli zerwanie przez sms i kontakt się urwał. Raczej z nią już nie będę ale chciałbym z nią utrzymać kontakt taki bardziej koleżeński. Napisać do niej teraz czy później czy może w ogóle i czy będzie raczej chciała utrzymać relacje czysto koleżeńską???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować