Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto był przystojniejszy 15 lat temu: Domagarow czy Żebrowski?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o sam wygląd. Który z nich był przystojniejszy 15 lat temu? Np w Ogniem i Mieczem. Najbardziej cenione wypowiedzi, które nie oglądały filmu, bo wybór nie będzie kierowany granymi rolami.

Gość gość
Oczywiście że domogarow dalej byłby mega sexi gdyby nie to że za dużo pił.

Gość gość
No oczywiście, że Domagarow jako Bohun, przecież kobiety kochają gwałcicieli i morderców.

Gość gość
Oczywiscie ze Domagarow...to spojrzenie! Piorunujace.

Gość gość
Ale wy durne jesteście. Oczywiście, że Żebrowski.

Gość gość
Ale pytałem się o sam wygląd. Gdyby Domagarow nie grał w Ogniem i mieczem, tylko był zwykłym człowiekiem na ulicy, to byłby przystojniejszy od Żebrowskiego?

Gość gość
Domagarov wymiata. Żebro jakiś mdły taki... nie podoba mi się.

Gość gość
Piszę po raz kolejny, bo chyba nie umiecie czytać. Chodzi mi o sam wygląd, a nie ocenianie po roli jaką postać grała.

Gość gość
A ja po raz kolejny odpowiadam: Domagarow!!! Zebrowskiemu brak tego czegos, za to Aleksandra jakby mnie podrywal nie splawilabym :) ma cos w sobie.

Gość gość
Kobiety od zawsze ciągnęło do złych chłopców. Nawet taki Hit//ler dzięki swojemu charakterowi był obiektem westchnień kobiet, a urodziwy nie był.

Gość gość
DOMAGAROW zdecydowanie,piękny był.

Gość gość
Hipokryzja kobiet- piszą, że chcą romantyków, a uganiają się za gwałcicielami i mordercami.

Gość gość
Czyli, że psychopaci też są dla kobiet bardziej warci niż ludzie honorowi.

Czyli, że nie umiesz czytać, bo mówimy o wyglądzie, a to, że jakaś postać w filmie jest ciekawa, to jeszcze nie znaczy, że w realu stanowiłaby idealnego partnera. Taka na przykład Jagienka z Krzyżaków na pewno większości facetów bardziej się spodobała jako postać niż mdła Danusia. Każdego bardziej wciąga los bardziej zadziornych, żywych charakterów.

Gość gość
Akurat mężczyźni patrzą tylko na wygląd. A badania wykazują, że płodnym kobietom bardziej podobają się psychopaci- bo tacy mieli największe szanse na przetrwanie w czasach kamienia łupanego.

Gość gość
Dla mnie zdecydowanie Żebrowski, ma głęboko osadzone oczy, które lubię u facetów. Domogarow ma wypukłe rybie oczy, które może u kobiet są do przyjęcia, ale u facetów dla mnie nie.

Gość gość
No jasne ze BOHUN mmmm te oczy i ten wąs :) :) :)

Gość gość
Znaczy się w sensie, że czując pociąg seksualny zwracają uwagę tylko na wygląd, kobiety bardziej pociągają psychopaci, których pieszczotliwie nazywają niegrzecznymi chłopcami.

Gość gość
A w okresie dni płodnych ( owulacji), kobiety nawet uważają, że taki zdradzający, oszukujący i gwałcący facet byłby lepszym rodzicem niż dobry, rodzic, ale bez czarnego charakteru.

Gość gość
domagasz sie oceny z wygladu ale podajesz konkretny film! w ogniem i mieczem Domagarow byl przystojniejszy! ale juz Zebrowski wymiatal w Wiedzminie! i miedzy Bohunem a Wiedzminem wybralabym zdecydowanie Wiedzmina :P

Gość gość
Bohun był taki męski :), a szczególnie gdy mówił Helenie o dziewczynach, którym kazał przywiązać kamień do szyi, bo go nie chciały, ach ideał faceta. Nie to co ta ci/pa Skrzetuski.

Gość gość
Nie będę oryginalna- Domagarow . Ale na tą chwilę to się brzydko zestarzał a Żebrowski niczego sobie.

Gość gość
Właśnie, Skrzetuski to był cipcia, nawet kobiety by nie zgwałcił.

Gość gość
Chyba 99 procent kobiet cierpi na "Zespół rycerza i rozpustnika"- polega na ambiwalentnej postawie kobiety wobec mężczyzn. W mentalności kobiety współistnieją dwa przeciwstawne modele męskości. "Rycerz" to mężczyzna dający poczucie bezpieczeństwa, budzący zaufanie, honorowy, romantyczny, czysty. "Rozpustnik" to mężczyzna zmysłowy, rozpustny, żywiołowy, orgiastyczny w seksie, kuszący i wyrafinowany w sztuce kochania. Pierwszy jest ideałem męża, drugi – kochanka. Ta sprzeczność obrazu męskości i dysocjacja postaw wobec mężczyzn wynikają z rozbieżności cech przypisywanych roli męża i ojca oraz roli partnera seksualnego. W wyniku tego zaburzenia kobieta może mieć satysfakcjonujące kontakty seksualne tylko z mężczyzną-rozpustnikiem. Przy nim może się zrelaksować i czuć swobodnie, bez wyrzutów sumienia czerpiąc satysfakcję seksualną, podczas gdy przy mężczyźnie rycerzu odczuwa zahamowania.

Gość gość
Chyba każda kobieta w pewnym natężeniu zespół rycerza i rozpustnika.

Gość gość
Chyba każda kobieta ma w pewnym natężeniu zespół rycerza i rozpustnika.