Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ostry napad bólu głowy lub oka w 35 tygodniu

Polecane posty

Gość gość

wstałam dzisiaj normalnie rano jak zawsze o 7. piłam Z mężem herbatkę rozmawialiśmy i nagle przeszł mnie ogromny ból oka głowy zatoki czoła ucha sama nie wiem czego . tylko po lewej stronie. boli do tej pory z różnym nasileniem. chwilami puszcza by za chwilę znów zaczęło koszmarnie boleć. co to może być. chyba wezmę paracetamol bo nie dam rady

Gość gość
To mogą być zatoki. Najlepiej wybierz się do lekarza, po co ryzykować.

Gość gość
ale nie mam kataru ani nic. przy schylaniu też ból się nie nasila. teraz jak leżę nieruchomo na lewym boku to mam wrażenie że trochę puszcza ale pewnie na chwilę

Gość gość
podnoszę może ktoś podpowie

Gość gość
Autorko moja kuzynka będą w 32 tyc dostała silnych bólów głowy w nocy. Pojechała do szpitala. Okazało się, że ma za wysokie ciśnienie. Wcześniej nie miała takich problemów. Farmakologicznie nie byli wstanie zbić ciśnienia. Maleństwo miało przy tym bardzo wysokie tętno i musieli zrobić cesarkę. Groziło już jej odklejenie łożyska. Także polecam wizytę u lekarza nie ma co ryzykować, może w Twoim wypadku to tylko zatoki. Nie ma co się męczyć i denerwować. Dzidziuś najważniejszy no i Ty ;) Zdrówka dla Was!

Gość gość
U mnie tak obiawia się migrena. Ból niemiłosierny po jednej stronie, drętwienie rąk, nóg, języka itp.

Gość gość
Ja tez mialam bóle glowy przy skaczącym cisnieniu.

Gość gość
Migrena to okropność. Jakiś czas temu męczyło mnie to... Robiłam się blada jak ściana, ledwo byłam przytomna, ciągle wymiotowałam - a pulsujący ból mało nie rozerwał mi czaszki. I nie pomagały żadne leki póki nie poszłam do http://www.wyleczbol.pl/ . Teraz mam już spokój.