Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małamucha

pre test cień kreski

Polecane posty

Gość małamucha

Witam, potrzebuję opinii ' z zewnątrz', więc odważyłam się zalożyć wątek. Test robiłam wczoraj, wyszła jedna kreska, dziś zerknęłam przed wywaleniem tego testu do kosza, a tu coś takiego.. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d2ff4bd91849ca52.html Wiem, że wiele z Was miało blade kreski i teraz jesteście szczęśliwymi mamami, a są też takie dziewczyny którym nieraz wychodziła blada kreska, która nic nie oznacza.. Dodam jeszcze tylko, że w słabym świetle nie od razu widać tę drugą kreskę, aż sama się zdziwiłam gdy zobaczyłam że wyszło to na zdjęciu, bo już myślałam, że mam omamy. Jutro planuję powtórzyć test z samego rana, a do tej pory bardzo liczę na Wasze opinie...

Gość gość
Wynik jest zakłąmany, prawidłowy odczytuje się po 5 minutach, a nie na drugi dzień. Na wszelki wypadek powtórz test, życzę żeby wyszedł tak, jak byś chciała.

Gość gość
No ja juz gdzies tu pisalam, mnie takze wyszedl taki cien i takze nie od razu. I przez kolejne 4-5 dni wynik testu byl taki sam. Dzis jestem w 18 tc wiec jakas szansa jest. Ile dni od owulacji robilas ten test?

Gość gość
Cień widać drugiej kreski. Ale jak wyszła później niż po 5 min to test nie ważny. Dla pewności zrobiła bym drugi.

Gość gość
zrobiłam "500 testów" i wiem na pewno, ze doszukiwanie sie na siłę, pod światło, na drugi dzien itd, to na nic sie nie zda. Mnie raz w zyciu wyszła blada, bledziutka kreska, rano od razu, nie po jakims czasie- i wiedziałam, że tym razem się udało.

Gość gość
Wczoraj minęły dwa tygodnie od stosunku, więc jak same może rozumiecie, nie tracę nadziei.. Jutro zamierzam powtórzyć test ale z innej firmy

Gość gość
autorko, zrob test rano, z porannego, pierwszego moczu, wierze, że Ci się udało!

Gość gość
mnie tez +/- wyszło po 2 tyg od "tego" dnia :)

Gość małamucha
Wiem, że to całe wpatrywanie się w testy pod różnym kątem, światłem etc. jest przesadzone, ale z drugiej strony nigdy nie miałam tak, by wyszła mi bladziocha którą da się ując na zdjęciu, więc gdzieś tam tli się nadzieja jeszcze. Dziękuję Wam za wszystkie opinie, i te "na tak" i te które ściągają na ziemię :*

Gość gość
Ja testowalam tydzien przed terminem @ i mialam cien cienia. I byla to ciaza a wynik pojawil sie jakies 15 min po.

Gość gość
nie prawda jak masz cien kreski ktory wyszedl ci po czasie to jest bardzo wczesna ciaza, zrobilam wiele testow w swoim zyciu i jak nie bylo ciazy to w ogole biale pole a okolo 11-12 dni po owulce wlasnie taki cien tylko po dlugim czasie jak powtorzysz test za 2 dni to juz bedzie wyrazniej, gratulacje w ktorym dniu cyklu jestes

Gość gość
wg mnie to jest pozytywny test tylko ciaża jest wczesna

Gość gość
Co wy chrzanicie! muj cień który wyszedł po 30 min właśnie spi smacznie w wózku! Jesteś w ciąży! dbaj o siebie,nie stresuj się ,a jak się nie pokoisz to idz na bete z krwi :-)

Gość gość
Według mnie to też ciąża, jak nie ma ciąży to nawet i po 5 dniach ci kreska nie wyjdzie. Gratuluje dzidziusia.

Gość gość
Dokladnie tez tak uwazam, ze jak nie ma ciazy to nie ma kreski ani jej cienia. A jak jest to jest tylko wczesna i juz.

Gość małamucha
Hej. No więc jestem już po porannym testowaniu i żałuję, że nie miałam dwóch testów zamiast jednego, miałabym może porównanie lepsze.. Zrobiłam strumieniowy Amila, o piątej rano bo spać nie mogłam i wynik wydawal mi się negatywny. Byłam bardzo śpiąca, więc po paru minutach przestałam się wgapiać i wróciłam do łóżka, a teraz zerkam i znowu - jest druga bladziocha jak byk.. Jeżeli uda się ująć ją na focie to Wam pokażę.. Nie wiem co o tym myśleć.. Dziś mój 27 dc.

Gość gość
Wstrzymaj się do poniedziałku i zrób jeszcze raz jak nie dostaniesz miesiączki. Moją przyjaciółka też miała cień cienia i to była ciążą. Także jest nadzieja! :)

Gość gość
Pre testy daja falszywy wynik,to jest miejsce gdzie jest druga kreska kontrolna,gdybys byla w ciazy kreska bylaby rozowa Nie jestes w ciazy

Gość małamucha
Nie wytrzymałam do jutra, bo byłam dziś w Rossmannie i "tak jakoś przypadkiem" wydałam kasę na następne sikacze, z czego jeden zrobiłam po powrocie. Oczywiście, że wyszła jedna mocna kreska. I oczywiście, że godzinie pojawił się bladzioch.. Plan na jutro: sikacz z porannego moczu a po pracy- beta dla pewności. I skończę Wam zawracać głowę tym wątkiem ;)

Gość małamucha
Dla tych z Was które chciałyby wiedzieć jak to się skończyło- w poniedziałek wyszły mi już mocniej pozytywne testy, we wtorek dostałam krwawienia i poroniłam :(

Gość gość
Strasznie mi przykro autorko. Doskonale wiem co czujesz :( Dużo zdrowia i powodzenia następnym razem!