Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cialo do oceny po pol roku silowni !!!

Polecane posty

Gość gość

Sorry za jakos zdjecia jezyk.gif Mam pytanie prosze o szczere odpowiedzic bez zlosliwosci itd.. Schudlam juz dosc duzo w planach mam jeszcze okolo 10 kg jezyk.gif i rowniez cwicze duzo silowo chcialabym sie ladnie wyrzezbic smiech.gif Jezeli chodzi o treningi to silowe na silowni ,bieganie,Ewa chodakowska,treningi obwodowe wszystko po trochu.I mam pytanie na ile kg wygladam w tym momencie ? Dziekuje za odpowiedz prosze bez wyzwisk juz dosc ich slyszalam bedac grubsza 23 kg pechowiec.gif x x x x http://zapodaj.net/8fedb37c2005d.jpg.html

Gość gość
na 60-65

Gość gość
80 :( jezus nie tyle

Gość
najważniejsze pytanie ile masz wzrostu?

Gość gość
162 cm wzrostu

Gość gość
wygladasz jak rolnik z Garwolina

Gość
78kg? Mniej na pewno nie

Gość gość
Jak rolnik :D dlaczego haha

Gość gość
mieszkasz w anglii?

Gość gość
bzdura. nie wyglądasz jak żaden rolnik. 72kilo? p.s. na zrzucenie tkanki tłuszczowej dobre są ćwiczenia interwałowe-np. właśnie biegi interwałowe. no i ograniczenie węgli, jedzenie małych porcji ale częściej.

Gość
Wiesz może wyglądasz na taką wage bo masz taką budowe :) Niektórym idzie np w cycki i tyłek, ale za to mają zgrabne nogi i chude ręce więc wyglądają na mniej

Gość gość
pewnie masz krotkiego fajfuska :)

Gość gość
Mieszkam w Polsce

Gość gość
Moja cipka wyglada bardzo dobrze dlaczego ludzie mysla ,ze biore jakies sterydy czy inne smieci zawsze mialam budowe taka,ze mialam duzo miesni ,uda i ramiona zawsze mialam umiesnione.Teraz tylko to podrasowalam.Bo duzo cwicze ,ale jeszcze tluszczu jest duzo do zgubienia.Cwicze interwaly itd tak,ze powoli zgubie co chce zgubic. Moja waga obecnie to rowne 70 kg :( wiem,ze jeszcze duzo ,ale czuje sie juz dobrze

Gość gość
na pewno ponad 60 ważysz.. masz męską sylwetką, nieciekawie to wygląda odstraszająca facetów :)

Gość gość
Nikomu sie nie da dogodzic jak bylam mega gruba tez bylo zle :O nie chce tylko schudnac chce sie umiesnic mi sie to podoba wiem,ze nie kazdemu,ale dzieki za odpowiedzi zawsze dobrze wiedziec jak wyglada sie w oczach innych

Gość
Przesadziłaś wyglądasz prawię jak facet. x zgadzam się. I nie będę pisać co pomyślałam bo nie chce cię obrazić :(

Gość gość
wysle fote gdzie sie nie napinam ok moze wtedy zobaczycie ,ze wygladam zupelnie normalnie a teraz sie calam napielam i widac mi po prostu duzo miesni na ktore ciezko pracowalam

Gość gość
zmieniasz sie w faceta

Gość gość
e tam fajnie wyglądasz:-) nie słuchaj innych zazdrośniczek

Gość
jeśli łatwo "rozrastają" ci się mięśnie to na twoim miejscu nie chodziłabym już na siłownie. Może jedz jeszcze mniej, poczekaj dłużej na efekty albo wybierz jakąś aktywność ruchową która nie rozbudowuje tak bardzo mięśni np aerobik... aaa widze że ćwiczysz z Ewą więc zostań przy tym, a zrezygnuj z siłowni :)

Gość
na tym rzeczywiście lepiej. Daje 73-74

Gość gość
Nie polecalabym przejmowania sie opiniami i radami kafeterianek, jak widzisz one sa jeszcze z epoki leku przed miesniami. Rob swoje, dobrze wiesz ze dobrze ci idzie.

Gość gość
good girl gone bad Nie apisalam,ze juz po prostu jestem taka,ze dosc umiesniona troche je podrasowalam,zeby byly widoczne ,bi cwiczenia silowe rowniez wspomagaja spalic tkanke tluszczowa.Plus chcialam sobie podniesc cycki i d**e.I naprawde jestem mega zadowolona ,ze w pol roku nie dosc ,ze tyle schudlam to jeszcze tak sie umiesnilam.Ale juz ograniczylam trening silowy ,bo nie chce sie bardziej rozbudowac.Teraz skupiam sie na gubieniu samego tluszczu plus utrzymaniu efektow co do miesni.Poki co moge wygladac na duza kobiete itd ,bo mam miesnie napiete plus jest jeszcze duzo tluszczu,ale jak zejdzie tluszcz efekt bedzie naprawde fajny.bo nie ylko bede chudsza,ale tez ladnie umiesniona nie jak facet :P jak tu ktos pisal.Jestem zadowolona z tego co osiagnelam,ale dodam jeszcze raz,ze miesni juz wystarczy musze tylko utrzymac te efekty

Gość gość
Dzieki za opinie Bo osiagnelam bardzo duzo ,Mam troszke jazde na te miesnie ,ale czuje ,ze to juz czas ,zeby zajac sie bardzioej dubieniem tluszczu niz budowa miesni tak czy siak wygladam o niebo lepiej niz kiedys i jestem z siebie dumna

Gość gość
bardzo ładnie wyglądasz moim zdaniem około 67 kilo możesz mieć :)

Gość gość
Mam rowno 70 chcialabym zjechac do 60 poki co dzieki

Gość gość
widziałam ze cos około 70... Ale najwazniejsze ze chociaz cos robisz w tym kierunku zeby schudnac