Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POLSKA TO CHORY KRAJ!

Polecane posty

Gość gość

Mam już dość takiego życia , mam już dość tego nieszczęsnego kraju!!! Niepotrzebnie wracałem do Polski parę lat temu, teraz haruję za 1600 w świątek piątek , bez szans na podwyżki awans czy premie po prostu jestem normalnym pracownikiem dobrze wykonującym swoją prace który nie ma znajomości nie podlizuje sie i nie podkablowuję innych.. tacy ludzie jak ja są nikim w tym kraju bo są po prostu uczciwi kiedy pracowałem w niemczech , niemiecki szef chciał mnie zrobić liderem grupy w zamian za NIEMCA bo byłem dobrym i sumiennym pracownikiem jednak wróciłem do kraju bo tam byłem sam i tęskniłem za rodziną i znajomymi, teraz widzę jaki błąd popełniłem mogłem nawet 3000 zł miesięcznie odłożyć byłem panem kupiłem sobie nowy samochód jeździłem na wakacje na weekendy przyjeżdżałem się zabawić do Krakowa skąd pochodzę, teraz nie stać mnie na nic ledwo starcza do 1-go , i muszę się męczyć z całą to bandą zakompleksionych wazeliniarzy zwanych Polakami !!! LUDZIE NIE POPEŁNIAJCIE TEGO BŁEDU CO JA NIE WRACAJCIE DO TEGO KRAJU JAK JUZ WYJECHALISCIE !!! POLSKA TO DNO

Gość gość
a jeszcze teraz dzieki PO - PSL rzad odrzucil projekt zwiekszenia kwoty wolnej od podatku :D