Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lotto kumulacja 30 baniek co myślicie??

Polecane posty

Gość CAŁA PRAWDA O LOTTO
Bo to, że system w celu "zrobienia" kumulacji lub zmniejszania ryzyka dużych wygranych losuje te niewytypowane liczby, to chyba każdy wie, prawda?

w przypadku kumulacji proporcje między prawdopodobieństwem wyrażonym w kosztach losów a wygraną dramatycznie zdaje się powinny być po stronie kumulacji. dodatkowo prawdopodobieństwo mniejszych wygranych (tak bez liczenia) przy współpracy w dużej części pokryłony koszty tych losów

Gość gość
Kupiłabym działke w fajnym miejscu i postawiła super nowoczesny domek :) Kupiłabym 2 mieszkania pod wynajem w super okolicy w nowym budownictwie z myślą o moich przyszłych dzieciach... Kawalerkę w centrum na swój wlasny użytek by nie trzeba było się tłuc taksówkami z imprez w klubach które zazwyczaj są w centrum... Wykupiłabym wycieczke dla siebie chłopaka i swoich znajomych... Kupiłabym sobie i chłopakowi samochody marzeń.. Troche bym rozdała kasy , porobila drogie prezenty. Reszta na lokatę. Oczywiście zwolniłabym się z pracy i poświeciła swojemu hobby, z którego mam jakieś pieniądze a myśle, że z czasem byłby z tego niezły dochód zwłaszcza , że miałabym możliwość by inwestować w to. Mój chłopak pewnie rozkręcił by swoją firmę , którą wlaśnie rozkręca powoli... i takbyśmy sobie żyli:)

Gość CAŁA PRAWDA O LOTTO
A ilu znasz tych szaraczków co trafili szostke? Ja znam dwóch, co trafili piątke Szostka jest dla wybranych aczkolwiek raz na sto losowań można pozwolić jakiemuś plebsowi trafić szostke, żeby rozniosło się po miescie

Gość CAŁA PRAWDA O LOTTO
Koleżanko- przy takim szastaniu kasą, to po tygodniu miałabyś porwanego chłopaka lub rodziców i ta kasa poszłaby na okup :)

Gość gość
Ja woał bym coś prostrzego napad stulejki.

Gość gość
ludzie przecież jak wyśnię 6 to być musi i nikt tego nie zmieni!Chyba nie wiecie co może podświadomość.

Gość radeczek
weź ty sie gameover p*****lnij w ten pusty łeb, dla ciebie wszystko jest ustawione itp. itd ty chyba k***a nawet nie wierzysz w to że żyjesz tylko ktoś trzeci tobą steruje paranoiku p********y schizofreniku sie lecz na mogi bo na łeb już dawno za pòźno...

Gość gość
I to jest największa prawda na tym topiku!!!

Gość gość
Nareszcie wsparcie ktoś z sensem i tolerancją na całokształt się odezwał i może ten temat zainteresuje tych co mają bardziej ziemskie podejście do rzeczy?

Gość gość®
A ja tak czytałam i czytałam i czytam na innych topikach i próbuję zrozumieć tę mentalność i chyba mnie za--job nachodzi pomyślałam se.

Gość gość
Mam opracowanie z pewnego źródła jak cyganie wykorzystują pewne energie by przewidzieć kolejność na mecie koni w wyścigach.

Gość gość
Ja znam taką rodzinę co trafili 2 szóstki w jednym tygodniu to paręnaście lat wstecz w środę i w sobotę .Tylko ta sobotnia kwota była sporo niższa od środowej.

Gość gość
Ja kiedyś się zawzięłam i pisałam w zeszycie naprawdę sporo skreśleń takich bez wysyłania tylko tak,umęczyłam się i miałam chyba ze 4 czwórki .Potem dłuższy czas mój stary wysyłał kupon jeden z tymi czwórkami ale nic już się nie trafiło może z raz 3.

Gość Radeczek
Przepraszam gameover. Poniosło mnie. Po przemyśleniu uważam, że masz całkowitą rację a w ramach przeprosin oferuje ci mojego anusa w dowolnej chwili oraz planuje pokutę - pielgrzymkę do częstochowy przez licheń i rotterdam nago i z kaktusem w d***e

Za późno Radeczku Teraz usatysfakcjonuje mnie jedynie oklepanie ci ryja. POdaj miejsce i termin:)

Gość gość
Wiem że jeśli człowiek mocno wierzy i ma wsparcie w siłach wyższych i czyste intencje to może liczyć na to że wygra ,choć są wygrane zupełnie z zaskoczenia ,w różnych okolicznościach życia i wśród różnych ludzi i aż nie jeden zdziwiony że wygrał a pieniądze idą na zatracenie.

Gość gość
Nie mam pojęcia w co grają c***anowie nie zmienia to faktu że są tu osoby mające w tym temacie różne zdania i może za przyzwoleniem wolno im je mieć czy raczej nie powinni?

Gość radeczek
nie poddszywaj sie gaesrower Nie będę się z tobą bił bo sie boję😭 wole być żywa cipą niż martwy macho. Z tego powodu nie umawiam się również na randki a przynjamniej nie na takie zakończone sekse. lepiej unikać poniżeń:(

Gość gość
wycieli ,,ci-- pa--no--wie nie wiadomo czemu?

Gość radeczek
wredny p*****lniety zły paranoik...Beeeeee, beeeeeeeeeee

Gość gość
A teraz do ludzi mam nadzieję odrobinę więcej ponad średnią myślących .Nie wiem jak obecnie może mają kosmiczne sprzęty i robią nas w rurę w losowaniach ja jednak nie przypuszczam ,że tak jest.Nie wiem jak mieli by to robić może ktoś mi to wytłumaczy technicznie a logicznie przekona tylko błagam do rzeczy albo wcale.Ja ze swej strony mam nadzieję wyjaśnię inną kwestię bardzo ważną której tu nikt nie poruszył a mam nadzieję że należy mi się palma pierwszeństwa jeśli nikt w idei nie znajdzie błędu.Otóż myślę tak .Jeśli jest kumulacja 30 czy 40 milionów to jest możliwy przekręt ze strony lotto i na 100% WIEŻĘ że oni to wykorzystują skrzętnie.Zwabili dużą ilość ludzi kumulacją mam np 6 trafiłem ale jest sposób nie do udowodnienia aby zgodnie z ich zasadami napisać że było np.5 szóstek nikt nikomu nie jest w stanie udowodnić ,że tylko była jedna moja.ja dostaję swoją dolę piątą część i po obiedzie nigdy nie dowiem się że tylko ja miałem 6 i ja powinienem dostać 30 czy 40 baniek a dostaję np 6baniek i żadnej możliwości udowodnienia kasa zostaje w kasie i ślad się kończy dajcie mi dowody że się mylę tylko realnie albo wcale.A co do opcji kombinacji machlojek przy losowaniu to ich nie ma mówcie co chcecie kto myśli inaczej niech się raczej zastanowi.SoLo

uważam, że była to najtrafniejsza myśl tego topiku SoLo:) Oprócz przyznania się radeczka do winy of course:classic_cool:

Gość gość
Dzięki gameover ale widzisz ja z niepokojem czekam na tych co jak twierdzą są u źródła lotto,poszli z pieskiem, czy potrzebują więcej czasu? To oni powinni wbrew pozorom wiedzieć więcej? SoLo

jak mi nie powiesz o co chodzi z tym SoLo to mnie w przeciągu 2h zabije ciekawosć

Gość gość
SoLo to moja wewnętrzna sygnatura treści dla znajomych, którzy znają mnie pod tym pseudo.

Gość gość
Ja nie wierze już w lotto. W każdym razie nie w Polsce. Gdyby było to uczciwe to by można było wysyłać liczby na minute przed losowaniem,a jest jakis limit chyba na 2 godziny przed. Po co im aż tyle czasu? widocznie muszą wszystkie liczby uporządkować i przygotować dokładnie te cyfry które mają paść.. Wierze,że można przyciągnąc dużo pieniędzy dzięki pozytywnemu myśleniu,prawie przyciągania no ale nie ma co ograniczać sie tylko do lotto,wrecz przeciwnie gdy ktoś liczy na lotto tylko sobie namiesza i raczej zmniejsza sobie szanse na przypływ gotówki.

Gość gość
nazryj sie i rzygaj kasa