Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smok Indywidualista

członek piętnastolatka

Polecane posty

Witam! Jestem piętnastolatkiem, z niepokojącym mnie pytaniem, które dotyczy mojego członka. Podczas wzwodu jest on skierowany w dół. Oglądając materiał, nt. dojrzewania, ujrzałem tam obrazek z męskim członkiem, podniesionym DO GÓRY. Narrator mówił, że większość dojrzewających chłopaków ma poranny wzwód. Jak już pisałem, członek był uniesiony do góry. Ja mam poranny wzwód, ale mój członek nie unosi się do góry, lecz skierowany jest w dół. Chciałbym się dowiedzieć, czy to normalne. Dodam, że penis jest również skierowany w prawo. Sądzę, że jest to więcej, niż "normalne" odchylenie. Uważam, że całkiem duże. Czy członek z czasem będzie podnosił się wyżej? Co może wpływać na zaburzenia rozwoju (jeśli już mówimy o członku)? Mam nadzieję, że ktoś udzieli jakiejś dobrej rady, a nie głupiej. PS: Jeżeli ktoś chciał napisać "zapytaj rodziców" lub "zapytaj ojca" to od razu mówię, że takiej opcji niestety nie ma. Pozdrawiam, Smok Indywidualista

Gość gość
Taka wada może utrudniać lub uniemożliwiać współżycie, często wymaga ingerencji chirurgicznej