Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest piątek wieczór i mam wielką potrzebę się wygadać

Polecane posty

Gość gość

Czy jest tutaj ktoś, kto mnie wysłucha, doradzi?

Gość gość
dużo tu ludzi, którzy Cię wysłuchają

Gość comm
pisz, o co chodzi?

Gość gość
Hej. Chodzi generalnie o to, że mam dość już swego życia. Mam 26 lat, problem ze znalezieniem sensownej pracy i dokucza mi nieludzka samotność. Jestem strasznie nieśmiała i mam zaburzone relacje z mężczyznami, tzn. boję się z nimi wejść w relacje inne niż przyjaźń. Przerażają mnie związki, seks, bliskość, boję się męskiego zainteresowania tak samo, jak go pragnę. Ogólnie to mam wrażenie, że nic już nie mogę w swoim życiu zmienić, bo wszelkie wysiłki, jakie w tym celu podejmuję, nic nie znaczą.

Gość comm
Jak masz 26 lat to cos jest nie tak. Z psychologiem sie widzialas?

Im dłużej jest się samotnym, tym trudniej później wejść "w tryby" normalnych relacji z innymi ludźmi...

Gość gość
Ostatnio szukam pracy i widzę, że to wszystko na marne. Tzn. niby zapraszają mnie na dzień próbny do jednej firmy w poniedziałek, ale wiem, że nic z tego nie wyjdzie, ponieważ to praca na telefonie. Dziś starałam się o świetną pracę jako promotor ds. kultury, byłam pewna, że się nadaję, ponieważ działałam co nieco w tym kierunku, a tu okazuje się, że nie. Wszystko jest do kitu i straciłam motywację.

a masz przyjaciół znajomych, bywasz w towarzystwie?

Gość gość
Byłam już na dwóch terapiach grupowych, poza tym miałam indywidualne wizyty u różnych psychologów i tak naprawdę tylko trochę się zmieniłam na lepsze. Potrafię już wyjść z domu do pracy czy w inne miejsce, gdzie są ludzie, ale nadal jest we mnie sporo lęku. Ten lęk widoczny jest chociażby w kontaktach z mężczyznami. Dlatego stale przed nimi uciekam.

ja chętnie pogadałbym z tobą na privie, może Ci jakoś pomogę bo chyba trochę wiem co czujesz jeśli chcesz to napisz na gg 11262904

Gość gość
Bywam, ale niezbyt często. Chciałabym cześciej z kimś wychodzić, ale moje najbliższe koleżanki albo są zapracowane, albo mieszkają daleko.

Gość gość
Kurcze, niestety coś mi się stało z gg. :(

Gość gość
Daj. :)

Gość gość
To sobie wpisz Jego dane :)

Gość gość
ja tez jestem sama

Gość ryukin
Cześć autorko jestem w podobnej sytuacji znalazłem prace ale dopiero jak miałem nóż na gardle. Uwierz mi trzeba na siłe tak jak rano wstawałaś do szkoły. Nawet nie wiesz jak bardzo cie rozumiem i wiem co czujesz. Mi też bardzo brakuje choć by dotyku kobiety. Wyjdz życiu na przeciw a co do facetów bądź bardzo nieufna pamietaj duppków nie brakuje. Kiedyś poznasz kogoś komu będziesz mogła zaufać . I w tej kwesti pamietaj nic na siłe.

Gość gość
Próbuję, ale z każdym niepowodzeniem czuję się coraz bardziej przybita i nie wiem, jak znaleźć w sobie siłę, by to przetrwać. Skończyłam studia, mam już jakieś doświadczenie zawodowe, poszerzam kwalifikacje, uczę się języków, pracuję nad pewnością siebie, a mimo to ciągle mam problemem ze znalezieniem sensownej pracy (telemarketing trudno taką nazwać). W dodatku czuję się samotna i niekochana. W domu rodzice non stop się kłócą, gdy im mówiłam o swoich smutkach, to jeszcze słyszałam, że jestem do niczego. Może i jestem - nic mi się nie wiedzie, nie mogę odnieść sukcesu, mam małe grono znajomych, a facet, na którym mi zależy, ma mnie jedynie za bliską koleżanką - jedną z wielu zresztą.

Gość gość
Jeśli Ci tak powiedziała to myślę że lepsze to niż NIC.

Gość gość
Hej, lubię dobre czerwone wino i stars tv. Zapraszam do dobrej zabawy...