Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozsiewanie nieprawdziwych plotek zemstą za odrzucenie

Polecane posty

Gość gość

Hej. Padłam właśnie ofiarą zemsty chłopaka, którego nie chciałam. Opowiada teraz ludziom obrzydliwe rzeczy o mnie, np. to, że jestem rozwiązłą szmatą, która sypia z kim popadnie. Jest to oczywiście nieprawda, bo ja jeszcze seksu nie uprawiałam, ale to gnojek i tak psuje moje dobre imię. W otoczeniu uchodziłam zawsze za porządną osobę i mam nadzieję, że nikt tego nie bierze serio, niemniej jednak boli mnie to, że ktoś tak się podle mści. Przez to nie mam ochoty wychodzić z domu i izoluję się od ludzi.

Gość gość
hahha znamy to wszystkie :D kochana nie martw sie , hee powiem coś wiecej :D ty jesteś tym rozswieawjacym kutafonem , uwazaj na choróbsko ty zakapiorze,mscicielu

Gość gość
olej to

Gość gość
Staram się, ale jestem przybita. Boję się, że będę miała złą opinię, a taka jest prawda, że w ogóle nie ma dowodów na to. Nie chciałam tego chłopaka, kulturalnie mu to powiedziałam, ale jak widać nie dotarło.

Gość gość
głupia ! ile masz lat! zrób gnojowi k d**y ! kretynko

Gość gość
Nie obrażaj mnie. Napisałam, bo się źle czuję i chciałam pogadać.

Gość gość
Ja mam to samo przez Tomasza.

gdybyś od początku była zdecydowanie na nie to nie byłoby problemu, ale ty pewnie bawiłaś się jego kosztem, a jak facet się otworzył to kazałaś mu spadać .. skąd ja to znam, typowe kobiece zachowanie .. po pierwszym poście twoim czuć, że jednak szmatą jesteś .. sorry

Gość gość
heh koleś wyżej pewnie ciebie też ktoś pogonił i jak widać należało się, faceci ze swoimi zamiarami potrafią się nieźle maskować by zblizyć się do kobiety pod pretekstem pomocy, przyjaźni lub pracy a potem zdziwieni że kobieta jest zaskoczona i nie czuje tego samego bo facet swoimi gierkami trafił do szufladki- kolega, przyjaciel a potem się mszczą

Gość gość
Wg mnie to totalny brak klasy. A co innego może mówic taki ktoś, jak boli go to że nie zaliczył..

Gość ksieza na ksiezc
czy mozemy porozmawiac o Bogu?

Gość gość
Romantyk,to jakaś bzdura co piszesz ,ja byłam na NIE jasno i dobitnie ,ale co to dało jak idiota ma za soba grono osob ktore go tylko utwierdzają w tym co robi,ja juz totalnie wysiadam przez tego Tomasza ,to jest jak walka z wiatrakami,do niego nic nie dociera :-(s

Gość gość
i co teraz?

Gość gość
nie czytaj postów tych debili. to nienormalne że facet gada, poczuł się odrzucony i zraniony, ale coż niektórzy mają taką a nie inna naturę. nie pozwalaj sobie wchodzić na głowę. wychodź do ludzi, a gdy coś usłyszysz śmiej się i odpowiadaj, ze śmiechem. nie reaguj na debila.

Wy tylko o zaliczaniu, a są faceci, którzy kochają szczerze i zostają odrzuceni Tylko dranie i roochacze nie przejmują się odrzuceniami bo startują do 100 lasek, a facet dla którego ONA jest jedną jedyną, którą sobie wymarzył będzie cierpiał katusze. Dewaluowanie osoby która nas odrzuciła to reakcja obronna organizmu przed samobójstwem. Wy kobiety guzik się znacie na mężczyznach i męskiej psychologii. Wasze postrzeganie świata jest kalekie i ogranicza się do myślenia typu: "Jeśli facet mi się nie podoba to z pewnością jest zły i tylko chce zaliczyć", "Jeśli facet mi się podoba to z pewnością jest wierny, czuły, kochający i myśli o mnie poważnie" JAKA SZKODA, ŻE W 90% PRZYPADKÓW JEST ZUPEŁNIE NA ODWRÓT!!!