Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak się powstrzymać od powrotu do faceta który jest dobry ale

Polecane posty

Gość gość

nie pasujemy do siebie, nasze życie razem to pasmo nieporozumień i konfliktów, błagam co zrobić??? straciłam 3 lata i ciągnie mnie do tego ciągle :(

Gość gość
Seks analny z partnerką jest najlepsza metoda na pogodzenie się

Gość gość
a co znim nie tak?

Gość gość
nie pasujemy do siebie. lepiej dogaduje się z innymi ludźmi z rodzicami, koleżankami, kolegami, ja chcę być w związku z kimś z kim będę mieć dzieci pobrać się, ale my się ciągle niedogadujemy i kłócimy, denerwujemy się sobą swoją obecnością, nie rozumiemy siebie, nie ma to przyszłości, gdzie tu dzieci małżeństwo, mimo to mamy dobry seks i jesteśmy dobrzy dla siebie (PSUJĄC SOBIE MNÓSTWO NERWÓW, nie śpie nocami, chodzę rozdygotana on tez ma nerwy popsute), dziś zerwaliśmy kolejny raz, (ja to zrobiłam) ale już kilka razy zerwaliśmy i wracaliśmy ale troche jest dobrze potem coraz gorzej i gorzej...

Gość gość
Poszukaj sobie kogoś innego, jak długo jeszcze chcesz się męczyć w tym toksycznym związku?

Gość gość
wiem ten związek jest toskyczny, najgorsze że jesteśmy oboje dobrymi ludźmi i szanujemy się ale potrafimy zrobić z naszego życia koszmar non stop o głupią pierdołę prowadzącą i wznawiającą wojnę cały czas :(

Gość gość
u mnie to samo. 3 , 5 roku i trzeba to zakonczyc. ten zwiazek mnie wykancza.