Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mu napisać?

Polecane posty

Gość gość

WITAJCIE! Piszę z chłopakiem na portalu sympa..... (nie wiem czy mogę napisać całą nazwę :P), nasza konwersacja jest krótka i potrzebuje rady. co odpisać mu kiedy najpierw ja, a potem od wysłał ":)" ? to jest kilka ost. wymian: JA: dobry przykład jak można połączyć przyjemne z pożytecznym tylko pozazdrościć a byłeś jeszcze na jakimś meczu? ja byłam na półfinale i finale :) ON: byłem tylko na meczu otwarcia, później miałem być na finale w katowicach ale wyjechałem na urlop na kajaki :) JA: ahh rozumiem rozumiem :) kajaki to jedna z przyjemniejszych rzeczy na świecie ON: o to to :D masz racje :) JA: :) ON: :)

Gość MamaWojtka
Ciągnij temat kajaków! Powiedz że chętnie byś popływała, ale nie masz wprawy i towarzystwa ;)

Gość gość
hmm,na kajakach to ja sie nie znam..ale może coś o biegach,nartach albo crossie..hmm

Gość gość
kajaki swietnie dzialaja na zwmocnienie miesni rak/ gdzie marzylby ci sie splyw kajakowy itp

Gość gość
zacznij od wplywu kajakow na budowe ciala potem podaj przyklad tego co ty uprawiasz lub chcialabys uprzwiac sportowego. mowie serio i bez podtekstow

Gość gość
o jaaaa... rozumiem jak gosc by cie zagial cytatem z Prousta. Ale kajaki? Przeciez mozna nawijac do rana!!!!

Gość gość
JA: ahh rozumiem rozumiem kajaki to jedna z przyjemniejszych rzeczy na świecie ale zes skomentowala. teraz juz Cie na pewno za dziewice ma

Gość gość
0 .31 Wojtek jest mój szmato!.jak mozesz pisać z nim na portalach??nie nie wierzę,zreszta jego kajaki nie interesuja.!Ja gosc 0.44 .

Gość gość
oj zazdroszczę ci. Ja tam uwielbiam pływać kajakiem po spokojnych wodach jezior, czy stawów. To daje mi tyle energii, uspokaja mnie, wycisza. Mam swój własny kajak, który kupiłam w sklepie http://www.kajakcentrum.pl/.