Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od roku chce się zemścić na byłej

Polecane posty

Gość gość

spotykaliśmy się zaledwie 2 miesiące, dość intensynie, rozmowy codzinnie ale nie w tym problem. Mianowicie manipulowała mną, zdradziła potem w wyrafinowany sposób przez kolejne pół roku obrażała, prześladowała i oczerniała. Robiła to w taki sposób że nie podpadało to pod stalking. Myślałem że będzie mi obojętna, bo jest ale dalej mam ochotę zniszczyć jej życie, tak jak ona mi groziła. Czy ktoś z was miał podobnie?

Gość gość
chciałbym zobaczyć jak cierpi ale nie fizycznie a psychicznie, żeby wszystko jej odebrać co ma

Zniszczyć kogoś jest łatwo. Trudniej potem z tym żyć. Zastanów się...

Gość gość
przez pół roku żyłem w stresie przed tym co ona odwali i że dałem się tak zrobić. Szczerze to do takich besti nie mam wyrzutów sumienia bo to nie są ludzie. Ona przez dwa miesiące miała we mnie oparcie a wyżywała się. Potem było coraz gorzej, niby odeszła a cały czas się odzywała, pisała do moich znajomych, przychodziła na uczelnie, groziła mi a jak starałem się z nia rozmawiać to mówiła że to moja wina i że to ja jestem nienormalny i że jeśli jeszcze raz z nią będę rozmawiał to zgłosi to na policję(sic!). Jezcze 8 miesięcy po rozstaniu pisała do mnie że jestem zjebem i że jej nowy facet jej niesamowity i że ona go kocha, a potem blokowała mnie i tak kilka razy zanim mi udało się ja zablokować całkowicie raz na zawsze-wszędzie. Koszmar.

Gość gość
To wariatka.Jeszcze cię po sądach będzie ciągać,daj sobie spokój nic jej nie rob,niech sie inny z nią meczy.