Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma co liczyc na cuda jak sie do 30stki nie znalazlo chlopa to

Polecane posty

Gość gość

juz sie nie uda. Wszyscy w szczesliwych zwiazkach poodnajdywali siebie wczesnie. Tylko ja zostalam. Niby ladna, ale za brzydka, niby mila, ale jednak cos ciagle nie tak, bo sama. Nie mam juz sily do tego zycia :(

Gość gość
Chrzanisz. Ja męża znalazłam po 30. Mamy już swoje dzieci i stabilizację

Gość gość
No tylko ze ja nie wiem, skad ci faceci po 30stce sie maja wziac, skoro gdzie nie spojrze (kuzynki, wspolpracownicy, znajomi z osiedla) maja juz swoje pary, a czesto sa duzo mlodsi ode mnie. Ja mialam faceta, ale to byl niewypal, niedobranie charakterami. i teraz mysle , ze jest juz za pozno na wszystko.

Gość gość
nigdy nie jest za pozno, znam pary ktore sie poznaly po 30tce, zalezy w jakim otoczeniu sie obracasz, ja uwazam ze duzo ludzi jest wolnych ale nie kazdy chce sie wiazac, faceci po przejsciach czesto nie szukaja zwiazku

Gość gość
Ja znam kobietę, która znalazła miłość po 40. I nawet urodziła dziecko, dzisiaj jest szczęśliwą i mężatką i matką, a znalazła porządnego faceta który dba o nią i rodzinę. I nawet jest kilka lat młodszy,więc różnie to bywa.

Gość gość
ja dopiero w wieku 29 lat zaczęłam cokolwiek robic w tym kierunku i poznałam kogoś kto mnie od razu "chciał" wielu odmówiłam spotkania, ale jeszcze nie wskoczyłam w panice w związek bo po prostu związek nie jest moim priorytetem, smutno wygląda taka kobieta, która żebrze o związek

Gość gość
ja bym nawet napisała, że do 25 roku życia jak się nie znajdzie to potem coraz ciężej.

Gość gość
Ja znalazłam swoją miłość w wieku 43 .

Gość gość
jak bym miala tyle lat to bym sie cieszyla

Gość gość
13,26 - gdzie go znalazlas w tym wieku?