Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jak sie lezy w szpitalu to robia usg

Polecane posty

Gość gość

W zaawansowanej ciazy 40 tydz. procz badan ktg i sluchania czynnosci serduszka nic wiecej nie robia to normalne

Gość gość
Pewnie zalezy od szpitala. Ja trafilam do szpitala tydzien przed terminem z powodu zlych wynikow ktg.. Na izbi przyjec zrobilu mi tylko ktg i zbadali. Potem jak polozli mnie na oddzial patologii zrobili usg. Lekarz byl tak dokladny ze wyliczyl wage n 3300, dziecko urodzilo sie dwa dni poznij z waga 3290:-)

Gość gość
właśnie też się zastanawiam czy zrobią USG bo pierwsze dziecko miało 4kg myślę, że powinni.. Przynajmniej będę nalegała.

Gość gość
Ja leze od wczoraj i tylko ktg mialam i badanie. Teraz weekend to wiadomo cisza zobaczymy w poniedz

Gość gość
Ja jak leżałam na początku ciąży na patologii to moja sąsiadka bedąca w 39tyg codziennie na usg latała no i oczywiście ktg po dwa razy dziennie.. wiec tak jak piszą wyżej to zależy od szpitala.

Gość gość
miałam robione raz w obu ciążach na dzień przed planowanym wywołaniem porodu ,ktg dosyć często ale nie musiałam na nie chodzić bo na sali położne nam robiły .

Gość gość
Byłam przyjęta w 41 tc, na dzień dobry badanie i usg oraz ktg, co kilka godzin sprawdzanie tętna dziecka "pistoletem ", w nocy także

Gość gość
A ja leżałam od 39 do 41 tygodnia i usg w tym czasie miałam 2 razy, ktg za to 3xdziennie.

Gość gość
A jak myslicie jezeli mam na srode skierowanie na wywolanie porodu to wypuszcza mnie jeszcze do domu (leze od wczoraj)

Gość gość
może i tak, jeśli masz wypisy w niedzielę. będą cię trzymać min. 3 dni bo inaczej nie będą mieli zwrotu kasy z nfztu.