Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz wyjawil mi swoja fantazje....

Polecane posty

Gość gość

... i zmrozilo mnie. Chcialby podobn.... sprawic mi lanie. Na gola pupe paskiem. Mialabym lezec na jego kolnach lub stac z wypieta pupa przy stole. Czy jest jakis nienormalny??!! Powinnam sie bac? Na co dzien to spokojny opiekuncxy czlowiek. Lubi postawic na swoim ale nigdy na sile, ustalamy wszystko razem i czesto mi ulega nawet . Przyznam tez ze najpierw mnie zatkalo ale tez nie moge przestac o tym myslec i chyba troche mnie to podniecs. Co myslicie?

Gość Karolciaaaa1987
Faceci lubią czuć dominację. U nas tez w trakcie seksu zdarza się ze facet klepnie mnie w tyłek, ale jest to klaps żaden pasek nie wchodzi w grę...

Kupcie sobie pejcz. Mój też na co dzień jest kochany, pomaga mi w utrzymywaniu czystości w domu, gotuje. Czasem mnie trochę przeora w trakcie seksu, wilk syty i owca cała: ja mam pomoc i ciekawy seks, a on się czuje mega męski. ;)

Gość gość
Wez przestan. Zadnego pejcza nie kupie. No wlasnie Karolcia, na klaps to moze bym sie zgodzila ale... lanie

Gość Karolciaaaa1987
Chociaż jak tak mysle to ze 2 razy zdarzyło mu sie mnie ugryźć wiec jakas forma przemocy tez występuje ;)

Gość gość
Karolcia, macie tak jak my. Lubię go gryźć w trakcie seksu ( w klatę lub ramiona, kilka razy potem mu plastrem zaklejałam) a on lubi chlastnąć mnie w pupę, co mi zresztą całkiem nie przeszkadza,byle nie za mocno( jemu kilkakrotnie trafiło się zrobić sążnistego klapsa). W erotycznym szale,targana orgazmem, gryzę i drapię a on mówi, że wtedy wie, że było mi dobrze i nie narzeka.

Gość gość
Ja pierdolę, fantazja tzw. standard a Ty robisz z igły widły. Żal chłopa.

jak Cię to trochę podnieca to moze spróbujcie ?;) w wersji takiej spokojniejszej i zobaczysz jak będzie ;) i co się potem wydarzy :P

Gość gość
No moze sprobujemy ;-) bo tak mysle i nie moze mi to wyjsc z glowy. Wez dajspokoj, keller to sprawa dla prokuratora. Brrr strach pisac na orum bo jakies oszolomy zawsze wejda

Gość gość
Jak ma taka fantazje to kiedyś jak mu odbije to to zrobi zobaczysz,,,:-(