Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna owca bebebe

wkurza mnie moja praca

Polecane posty

Gość czarna owca bebebe

Zaczelam pracować jako kelnerka z braku laku praca zmianowa zarobki dobre , napiwki dla mnie;) jeśli chciałam wolne zawsze je dostalam.miałam umowę i wszystko było pięknie.w trakcie pracy znalazłam inna zgodna z moim wykształceniem bardzo rozwijajaca ale po 2 miesiącach zaczęła się nudzić siedzenie bezczynnie przez 8 h na d..... To nie jest specyfika pracy w której się odnajduje...wricilam do poprzedniej pracy wszyscy zadowoleni byli.teraz się okazuje ze nie dostane umowy bo szef daje umowy osoba przyjęty m później niż ja....zaznacza ze ja zajmuje się poważniejszym i sprawami niż one.co zrobić?

Gość gość
poki co wkurza cie wylacznie szef z tego co piszesz i jego podejscie do tematu :classic_cool: stopka: umowilem sie z nia na dziewiata

Gość czarna owca bebebe
Gadalam z draniem o umowie kazał badać z księgowa która o niczym nie wiedziała.nie wie m dlaczego ale wstyd mi upominać się o swoje racje....nawet myslalam juz o zmianie pracy bo mam dobra propozycje tylko on mnie przyjął z otwartymi rękoma a ja go tak wystukam.....

Gość gość
niech ci da pisemne oswiadczenie ze ksiegowa ma upowaznienie do podpisywania umow o prace w jego imieniu :P

Gość czarna owca bebebe
Przykro mi ze mnie nie doceniono....zwłaszcza ze odpowiada za zmianę zamykam i otwieram...jak cos jest nie tak to zjebe ja otrzymamy a głupia p***a po 2 tyg umowę dostaje a ja nie.....zwłaszcza ze jej obowiązki to przynieść podaj....i jeszcze franca nie chce zamykać restauracji bo się boi

Gość czarna owca bebebe
Księgowa mi powiedziała ze jak dla niej i 5 tys by mi dala ;p ale pierwsze słyszy ze tak może...zbyć mnie chciał i tyle

Gość czarna owca bebebe
I ciągle wolne mi dają...poszukam sobie dodatkowej pracy... Niech mnie w d**e pocaluja