Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szanuje sie tylko tych co maja kase a kasjerka z biedronki bedzie pogardzana

Polecane posty

Gość gość

zawsze, nawet jesli pracuje,żeby utrzymać samotnie swoje dzieci, tylko ten co ma pieniadz jest coś wart według wiekszości ludzi.

Gość gość
Niestety takie czasy ale inteligenty czlowiek nie będzie tylko patrzyl na kase i bogactwo tylko ogolnie kto jakim jest czlowiekiem tj charakter

Gość gość
nie wmówisz mi, że ludzie, którzy nie potrafią zarobić pieniędzy są inteligentni, kulturalni i pociągający towarzysko od takich ludzi to tylko można usłyszeć narzekania, biadolenie i oskarżanie innych

Gość gość
Pirdol to,tacy ludzi są nic nie warci.

Gość gość
fiskalna? :classic_cool: stopka: ile za kurs na Marszalkowska?

Gość gość
m

Gość gość
No tu 11:38 jesteś bardzo kulturalna, juz czuje ta pogardę , wyniosłość i pychę. Się dziś z na utrzymaniu męża?. W obecnych czasach człowiek nie ma większego wpływu na to ile zarabia

Gość gość
A tam, zawsze jest ktoś kto jest wyżej i ma więcej. I tak np w firmie kierownik czuje się lepszy od pracowników swojego działu, dla dyrektora taki kierownik jest nikim a już dla prezesa to w ogóle itd bo prezes jakiejś małej firmy dla prezesa dużej to płotka... a czasem osoba pracująca na niskim stanowisku ma swoje pasje ma kasę bo mąż zarabia lepiej nie można tylko po pozorach sądzić

Nawet nie wiesz jak zauważany bywa śmieciarz z zawodu zarabiający więcej niźli budowlaniec.

Gość gość
alez ma pytanie ile jest w stanie sprzedac :P stopka: moja znajoma zarabia jako sutenerka, burdel prowadzi :classic_cool:

Gość gość
licza sie tylko majacy kase i wladze

Gość gość
Dlatego się idzie na studia, ludzie po studiach tak nie patrzą na status materialny

Gość gość
wiekszosc kasjerek w marketach to osoby po studiach

Gość gość
Akurat ja mam większy szacunek do tych biednych robotników, którzy ciężko pracują na chleb, niż do złodziei i cwaniaków, z dobrych bogatych rodzin, którzy się w życiu nie napracowali a mają kokosy. Uważam też że biedni ludzie są po prostu mądrzejsi, dojrzalsi, bo ktoś kto nigdy nie zaznał biedy jest tak naprawdę nadętym zarozumiałym bufonem, co widać np. po celebrytkach typu Kim Kardiashian. Jak widzę tego ostrzykanego botoksem ryja i te puste oczy, te fotki które daje na neta mimo że ma 35 lat a na neta daje zdjęcia gołej doopy, jedyny cel życia to żeby się pokazać, chwalić bogactwem, ciuszki, buty, makijaż, nic w tym łbie nie ma, kompletnie nic, żadnej duszy tylko taki egoistyczny cyborg; i uważam że większość bogatych ludzi jest taka, lekarze, prawnicy, sędziwie itp, ci ludzie nigdy nie zaznali biedy i są po prostu bezdusznymi egoistycznymi cyborgami. Niedawno czytałam o jakimś chirurgu, który zarabia 60 tysięcy miesięcznie, szpital bankrutuje, ale jego to nie interesuje, on się nie chce zgodzić na obniżenie pensji. Nic go nie obchodzi to, że biedni ludzie nie będą się mieć gdzie leczyć i będą umierać, byle tylko jemu było dobrze i zarabiał kosmiczną kasę. Dla mnie to już nie człowiek tylko bezduszny cyborg. Dlatego większy szacunek mam do tych biednych bo oni szanują pieniądze i są dojrzalsi, mądrzejsi.

Gość gość
Dokładnie, ludzie którzy nie wiedza co to problemy są zwyczajnie tępi. Problemy uczą mądrości, nie ma innej drogi.

Gość gość
ta cala kim jest wiecej warta bo wiecej zarabia:)

Gość gość
gość dziś wiekszosc kasjerek w marketach to osoby po studiach xxx po studiach za które płacili rodzice, żeby córunia miała papierek ale życie zatoczyło koło i córunia i tak jest na swoim miejscu ludzie zdolni i ambitni nie kończą na kasach w markecie uczą się języków i pracują w swoich zawodach za granicą

Gość gość
kto będzie nią gardził? w jaki sposob da jej to odczuc ze nią gardzi?

Gość gość
Myśle że nie jest tak do końca z tym „gardzeniem” ale fakt faktem lepiej się uczyć i być w życiu kimś. Ja np. studiuję rachunkowość na http://www.wsu.pl/. Znajomy ostatnio po tych studiach dostał dobrą pracę w urzędzie miasta, mam nadzieje że mi tez się uda :).

Szanuje sie tych, ktorzy sobie w zyciu radza. Jezeli kasa w biedronce to stan przejsciowy osoby wyksztalconej i inteligentnej to bedzie bardziej szanowana od kogos, kto dostal kase od rodzicow i nigdy sie nie napracowal. Pierwszy przypadek prawdopodobnie bedzie mial w zyciu coraz lepiej, a drugi coraz gorzej.