Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak mnie rzucił bo gorzej wyglądam

Polecane posty

Gość gość

od pewnego czasu mam problemy ze zdrowiem- konkretnie z cerą i oczami. Z cerą da się jakoś zamaskować ale oczy niekoniecznie. Mam opuchnięte, wylatują mi rzęsy (rzadka choroba, nie chcę wchodzić w szczegóły). Żaliłam mu się, bo to trochę boli a poza tym, może nie jestem miss ale miałam zawsze ładne rzęsy, każdy mi to mówił. Przed wszystkim dobrze wyglądałam jak się trochę pomalowałam. Teraz to odpada bo jestem w trakcie leczenia. Niedawno zerwał ze mną chłopak. Może nie byliśmy razem jakoś długo ale ja sie zakochałam. Powtarzał też że jestem dla niego najpiękniejsza, że nikomu mnie nie odda, że też się zakochał a teraz... stwierdził, że już nie jestem taka jak kiedyś, że pewno nie będę chciała zaraz wychodzić nigdzie, a on nie może się ograniczać. Zabolało mnie to bardzo, a poza tym zobaczyłam jeszcze jego nową dziewczynę- jest o niebo ładniejsza ode mnie. Nie umiem się z tym odnaleźć zupełnie :(

Gość gość
jeszcze dodam, że może źle się sformułowałam. To ja go zostawiłam, ale nie mogłam znieść jego zachowania, uwag na mój temat. A on na koniec jeszcze nawrzeszczał oczywiście używając niemiłych epitetów.

Gość gość
gorzej niz jego nowa doopa? :D to dosc normalne :D

Gość gość
jakoś mało mnie to bawi. Idź pobłaznuj gdzieś indziej...

Gość gość
no i dobrze że go kopnełaś w dupę bo to nie dojrzały gnój egoista bez empatii który kobietę nie traktuję jak człowieka który ma prawo chorować i mieć gorsze dni ale jak zabawkę, poczekaj jeszcze trochę a jego kiedyś też tak ktoś potraktuje, nie ma czego żałować a to jakiś dupek nie twoja wina że jesteś chora znajdziesz kogoś wartościowego,

Gość gość
dobrze że wcześniej wyszło co to za człowiek gorzej jakbyście byli małżeństwem i nagle się okazało że po porodzie jesteś obolała i z seksu nici, to taki cham prostak i egoista, jak jest dobrze to zakochany ale jak jest problem to się zabiera i szuka nowej zabawki

Gość gość
normalny kochający facet powinien cię wspierać widocznie nie kochał cię za to jaka jesteś ale jak wyglądasz znajdziesz kogoś lepszego

Gość gość
widzisz skarbie mnie tez to malo bawi ale czasami mozna wylacznie albo sie smiac albo plakac stopka: smiej sie z siebie bedziesz miec nieustajaca radosc do konca zycia

Gość gość
może i macie rację, że jest niedojrzały. Ja na pewno nie będę szukać nikogo na siłę- zresztą w takim stanie wątpię, że komuś się spodobam. A co do niego to było mi przykro bo czuję, że to przez to. A jak jeszcze tamtą niechcący zobaczyłam...