Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka mamaSynkagość

Boję się o moje dziecko!

Polecane posty

Gość autorka mamaSynkagość

Cześć Dziewczyny! Synek skończył 20 mies, jakoś tak w połowie grudnia na czole wyskoczyła mu malutka czerwona krosta taka pod skórą a na wierzchy było widać tylko czerwony punkcik. Myślałam, że samo zniknie. Jednak nie, a ta podskórna krosta wydawała się jakby większa. Na początku stycznia udaliśmy się do pediatry dostaliśmy maść Bedicort, po tym zrobiło się wielkie zasinienie. Wizyta u dermatolog: "sama nie wiem, wygląda jak mały naczyniak". Pojechaliśmy prywatnie do chirurga dziecięcego, który w sumie nic nam konkretnego nie powiedział. wysłał nas na usg. I w pon. mamy to usg, a ja strasznie się boję, że to coś poważnego. Zarówno dermatolog i chirurg uspokajali nas, że to nic poważnego raczej. Chirurg brał pod uwagę jeszcze kaszaka, ale stwierdził że po usg będziemy wiedzieć co to. Dodam, że to coś pod skórą zrobiło się wielkośc***estki jabłka, a na czole widać zasinienie w tym miejscu. Miał ktoś coś podobnego??

Gość gość
Poszukaj dobrego dermatologa. Mogę ci polecić kogoś z Zabrza. Tutaj z całej Polski przyjeżdżają do niej pacjenci.