Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny o lichych cienkich wlosach

Polecane posty

Gość gość

czujecie sie atrakcyjne?macie powodzenie u facetów?

Gość gość
a czemu nie? ja mam cienkie wlosy ale znam kilka trikow dzieki ktorym moge miec burze wlosow w pol godziny lub delikatne loki

Gość gość
u mnie te rozne triki sie nie sprawdzaja bo mam mega proste wlosy jak je zakrece to szybko sie prostuja

Gość gość
ja mam cienki i wystrzępione. jakbym je od lat katowała jakimis chemikaliami czy farbami po 2 złote. wygladaja ohydnie, rzadkie i pourywane. wypadaja garsciami. nienawidze ich :(

Gość gość
ja tez mam proste jak druty ale uwierz i takie mozna troche podrasowac. Tylko trzeba troche pocwiczyc/poza tym zdarza sie ze niektorym cienkie wlosy pasuja do twarzy

Gość gość
pierwsze slysze,zeby komus pasowaly cienkie wlosy

mam cienkie ale falowane dlatego rzadko je czesze bo jak ma sie koltunki to wyglada jakby bylo ich wiecej :D polecam olejowanie, moze wiecej ich nie bedzie ale beda zdrowsze i pojedynczy wlos na pewno zrobi sie grubszy 🖐️

Gość gość
ja mam cienkie włosy, ścięte do prosta do ramion bez zadnego cieniowania (bo wtedy wygladaja jakbym miała powyrywane) i wygladam bardzo dobrze, poza tym są dopinki, tapir (nie chamski delikatny przykryty rozczesanymi włosami)

Polecam wcierki z kozieradki. Regularnie stosowana kuracja (za przysłowiowe dwa złote) wzmacnia włosy, powoduje szybki wzrost. Szybki jak na włosy oczywiście :) po drugie na łamliwe włosy polecam olejek kokosowy. Wycierasz przed umyciem, 20 minut z ręcznikiem na głowie, zmywasz - odżywia głęboko. Włos wchłania olejek i jest minimalnie grubszy, a przez to mniej podatny na łamanie.

Gość gość
Moje są cienkie i o zapuszczaniu na dłuższe nie ma mowy. Wszelkie żele i inne d**erele tylko obciążają moje włosy. Po kilku godzinach leżą plackiem. Tak więc moim sposobem jest regularne podcinanie i pasemka. Pasemka pogrubiają włosy. Nie mam z tego powodu kompleksów.

Gość gość
Polecam umyć te cienkie wlosy mydłem

Gość gość
mylam kiedys szarym mydlem,plukalam woda z cytryna,ale jakies tkie posklejane byly,

Gość gość
też mam cienkie do tego groziło mi wyłysienie ale teraz są mocne, błyszczące i zapuszczam po pierwsze dermatolog zakazał mi mycia ich codziennie teraz myje co 5 dni i rzeczywiście są mocniejsze szybciej rosną na dni kiedy nie myje stosuje suchy szampon pochłania sebum, 2 razy w miesiącu wcieram sok z czarnej z rzepy z sokowirówki i trzymam 40 minut po umyciu olejek na koncówki podcinam co 3 tygodnie sama końcówki

Gość gość
tak cienkie włosy to mój kompleks poza tym mam duży nos a liche włosy to podkreślają

Gość gość
cienkie,proste oklapniete wlosy to moj kompleks

Gość gość
a tak swoja droga to ąz nie mozliwe,ze technika idzie do przodu a nie wynalezli jak dotad adnego skutecznego srodka na pogrubienie wlosa ,czegos ze popsika sie wlosy i beda grubsze jednoczesnie elastyczne sypie,nieposklejane

Gość gość
niby mam geste ale cienkie, to nie jest najgorsze. najgorsze jest moje wysokie czolo i zakola :(

Gość gość
tylko jaka, taka na bok mnie wkurza gdy nie moge jej wziac za ucho a prosta juz by mi nie pasowala bo mam paplata twarz. choc kiedys mialam i wygladalam super, ale to stare czasy jak bylam nastolatla

może poradz się fryzjera, najlepiej jakiegoś stylisty. troche drożej, ale jak raz Ci dobierze fryzurkę to potem ją powtórzysz u jakiejś normalnej fryzjerki ;)

Gość gość
tak, musze wlasnie podciac wlosy. dzieki

Gość gość
no wlasnie cienkie wlosy i wysokie czolo.co robic?grzywka zle wyglada bo sie skleja tzn moje wlosy sa tak cienkie i proste ze zbijaja sie w takie straki.

Gość gość
bardzo zazdroszcze obietom grubych wlosow. ta zazdrosc zmienia sie powoli w obsesje:-(

Gość gość
up

Gość gość
Ja ostatnio miałam podcinane włosy... mam ich tak mało, że włosy które upadły na podłogę wyglądały jakby ktoś sobie podciął grzywkę :( Mój kucyk ma 3,5 cm obwodu... masakra! Włosy to mój największy kompleks :(

Gość gość
jest to tym bardziej dołujce gdy w kolo pelno kobiet o ladnych gestych grubych wlosach