Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś z was miała cesarskie cięcie w prywatnej klinice?

Polecane posty

Gość gość

Na życzenie. Ile płaciłyście? Jak to wszystko wyglądało?

Gość gość
ceny są różne najtaniej w białym stoku bo chyba ok 3 tys, a najdrożej w wawie np w damianie chyba z 14 tys. można w gdańsku, łodzi. ja rodizłam w państwowym szpitalu sn i to była masakra, nie było miejsca dla mnie na sali poporodowej i leżałam z dzieckiem na sali pooperacyjnej z różnymi ludzmi, do tego odwiedzajacy goście itp momentami było 20-pare osób a ty na cycach masz karmić :o drugie rodziłam w prywatnej klinice salve łódz jechałam ok 150 km i płaciłam ok 4 tys ale warto było. jak amsz kase to się nie zastanawiaj.

Gość gość
dlatego myśli o takim porodzie bo chce być traktowana z szacunkiem a nie jak cieląca się krowa :o w państwowym może byc ok ale może być też masakra, po co ryzykować jak się ma kasę? ja rodizłam i w pryw. klinice cc na życzenie i w państwowym spzitalu sn i mam porównanie i wiem co pisze. masz kase idz do prywatnej kliniki na cc.

no ja rozumiem ze jak masz kasę to opieka w prywatnej jest o niebo lepsza, mam złe wspomnienia z drugiego porodu w państwowym szpitalu. Ale nie rozumiem po co cc jak nie ma wskazań?

Gość arabella31
Zgadzam się z koleżanką wyżej. Cesarskie cięcie z wyboru nie jest zbyt dobrym pomysłem. Tu możesz sobie poczytać, dlaczego: http://www.tatento.pl/a/36/rodzice/wychowanie/ciaza/cesarskie-ciecie-5-powodow-aby-z-niego-zrezygnowac . Generalnie, wiadomo, że poród to nic przyjemnego. Tylko w takim momencie trzeba myśleć nieco szerzej, zamiast skupiać się tylko na sobie samej.

Gość gość
prywatnej czyli czyjej? stopka: ma ktos moze pomysl jak polozyc polskasluzbe zdrowia? bo staram sie od lat

Gość gość
Ja miałam cesarkę w prywatnej klinice w łodzi. W 2010 roku płaciłam ok 6000 za full pakiet. tzn samodzielny pokój z łazienką, maż ze mną przez całą dobę, etc.

Gość gość
Miałem cesarkę w Krakowie. Około 10 000 zł płaciłem wtedy.