Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hej dziewczyny jestem na waszym forum pierwszy raz. Chciałam wam opowiedzieć moją historię, mam trzy letniego synka i chcieliśmy mieć z mężem jeszcze jedno dziecko po trzech miesiącach udało mi się zajść w ciążę ginekolog wysłał mnie na L4 ze względu na pracę gdzie miałam styczność z chemią. Na drugiej wizycie u lekarza okazało się że moje maleństwo umarło ,, ciąża obumarła" 11 tydzień ciąży . Byłam na łyżeczkowaniu i chyba dopiero po tym wszystkim dotarło do mnie co się stało i że mojego maleństwa już nie ma. mąż cały czas powtarza mi że muszę być silna dla naszego pierwszego synka ale jest ciężko nie mogę nawet się z nim bawić bo cały czas myślę o tym co się stało i dlaczego do tego doszło. Czy praca w środkach czystości mogła zaszkodzić mojemu dziecku?

Gość gość
trudno powiedziec zalezy jaka praca

Gość gość
wiesz na twoje pytanie nie ma odpowiedzi ja poroniłam 2 razy w 11 i 16 tygodniu potem donosiłam zdrową ciąże niestety tak już czasem bywa moja rada wypłacz się i pożegnaj z maleństwem , ale skup się na dziecku które już masz i próbuj dalej jak to już będzie możliwe , przebadaj się porozmawiaj z ginekologiem i pamiętaj to jest dość częste kobiety tracą ciąże nie ma reguły .

Gość gość
Ja mam 2.zdrowych dzieci i tydzień temu potonilam w 10.tc nie wiem tez dlaczego ale niestety .... Placze krzycze zaczyna byc już lepiej

po jakim czasie po utracie maleństwa zdecydowałyście się na kolejną ciąże? i czy odczuwałyście strach że znowu będzie coś nie tak?